Αναστασάκης: «Ακολουθούμε τις υποδείξεις»

13:40 | 20/04/2020

Ο Χανιώτης σφυροβόλος μίλησε για το πως περνάει τις μέρες του στην καραντίνα.

Ο Μιχάλης Αναστασάκης βρίσκεται στα Χανιά και με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ αναφέρθηκε στην καθημερινότητα του.

«Είμαι στα Χανιά, όπου εδώ τα πράγματα είναι πολύ πιο ήρεμα. Δεν υπάρχουν κρούσματα, ωστόσο ακολουθούμε τις υποδείξεις και προσέχουμε.

Η προπόνηση μου είναι πολύ πιο ήπια αυτή την εποχή. Στην ουσία είναι σαν να διανύω τον χειμερινό κύκλο. Πριν ξεκινήσουν τα περιοριστικά μέτρα είχε προηγηθεί ένα πρόβλημα με την μέση μου.

Αυτός ήταν και ο λόγος που είχαμε ακυρώσει το Ευρωπαϊκό Κύπελλο ρίψεων (σ.σ. το οποίο τελικά δεν έγινε) αφού, παρότι είχε βελτιωθεί ο τραυματισμός, δεν θέλαμε να ρισκάρουμε».

Το γεγονός πως ίσως διεξαχθούν αγώνες Ιούλιο και Αύγουστο, δίνει κίνητρο στον ίδιο και τονίζει χαρακτηριστικά: «Σίγουρα αν γίνει το Ευρωπαϊκό θα ήταν μια διοργάνωση που θα με ενδιέφερε, ωστόσο ακόμη κι αν δεν γίνει δεν θα έχω θέμα, αφού δεν ήμουν στα καλύτερα μου, λόγω της μέσης. Για την ώρα κάνουμε προπόνηση με τα μέσα που διαθέτουμε και αναμένουμε.

Θα ήθελα κάποια στιγμή να επιστρέψω στην Αθήνα, ωστόσο μόνο στην περίπτωση που θα μπορώ να πηγαίνω στον Άγιο Κοσμά για βολές».

Ο αθλητής του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου σχολίασε για την απόφαση της WA να παγώσει τις προκρίσεις για τους ολυμπιακούς μέχρι τον Νοέμβριο: «Νομίζω πως είναι δίκαιο, γιατί αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να υπάρξουν ίδιες ευκαιρίες για όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες σε όλο τον πλανήτη. Θεωρώ πως είναι πολλοί εκείνοι που φέτος θα επιλέξουν να μην κάνουν αγώνες».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.