Αναστόπουλος: Παράπονα για τη διαιτησία, εγκώμια για τα Χανιά και σιγουριά για την Καλαμάτα

18:31 | 27/11/2022

Ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε για την ήττα από τα Χανιά, εξέφρασε τη σιγουριά του για την κατάκτηση του τίτλου από την ομάδα του την Καλαμάτα, ενώ σχολίασε και τη διαιτησία του κυριακάτικου ματς.

Ο προπονητής της Καλαμάτας είπε μετά την ήττα 1-0 από τα Χανιά:

«Συγχαρητήρια στα Χανιά. Ενώ μπήκαμε πολύ καλά, στη συνέχεια τα Χανιά ισορρόπησαν με αποτέλεσμα να υπάρχει ίδια φάση στο πέναλτι τρεις φορές που σημαίνει ότι δεν το αξιολογήσαμε σωστά και δεν βάλαμε το μυαλό μας να δουλέψει. Ο διαιτητής στην ίδια περίπτωση ενήργησε διαφορετικά. Στο 45' υπάρχει μαρκάρισμα από πίσω του Μάναλη και τιμωρείται ο παίκτης μόνο με κίτρινη. Και στα τελευταία λεπτά σε ίδια φάση φάγαμε κόκκινη. Στην ίδια φάση, δηλαδή, ο διαιτητής πήρε δύο διαφορετικές αποφάσεις.

Στο δεύτερο μέρος είχαμε μονόλογο αλλά δεν κάναμε φάσεις. Αν δεν κάνεις φάσεις πως θα βάλεις γκολ; Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα. Το σημαντικό είναι τι θα γίνει τον Μάιο, κανείς δεν πήρε το πρωτάθλημα την 4η αγωνιστική. Η Καλαμάτα θα πάρει το πρωτάθλημα, θέλει ερώτημα; Τα Χανιά θα είναι μία ομάδα δύσκολη, ειδικά εντός έδρας. Δύσκολα θα περάσει αντίπαλος από εδώ».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.