Ανατροπή: Συμφωνία με Γιακουμάκη!

22:00 | 16/08/2019

Προφορική συμφωνία της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ για τον ηρακλειώτη φορ!

Ο Όμιλος έδειξε υπομονή και επιμονή με το θέμα του Γιώργου Γιακουμάκη και φαίνεται ότι τελικά επιβραβεύεται.

Τις τελευταίες ώρες, έτσι, υπήρξαν θετικές εξελίξεις και από ώρα σε ώρα αναμένεται να επισημοποιηθεί η επιστροφή του 25χρονου παίκτη στους «ασπρόμαυρους».

Συγκεκριμένα, όταν αποκτήθηκε δανεικός την περασμένη σεζόν είχε μπει ένα όρος που ανέφερε ότι ο ΟΦΗ είχε για φέτος οψιόν αγοράς, αλλά σε περίπτωση που υπήρχε πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, θα είχε προτεραιότητα για την απόκτηση του.

Η Ένωση δέχτηκε αρκετές προσφορές, αλλά καμία δεν την άφησε ικανοποιημένη. Οι ιθύνοντες του Ομίλου, έτσι, πίεσαν αρκετά το τελευταίο διάστημα και η προσπάθεια τους αποδίδει καρπούς.

Επειδή, βέβαια, στο ιστορικό σωματείο δε θέλουν ξανά να μπει μια οψιόν αγοράς, η οποία ενδεχομένως να μην ισχύει του χρόνου αν πάλι υπάρξουν προτάσεις από το εξωτερικό, έγινε μια διαφορετική πρόταση στους «κιτρινόμαυρους».

Να έρθει, δηλαδή, και φέτος δανεικός ο Γιακουμάκης, ωστόσο  το επόμενο καλοκαίρι, αντί για οψιόν, να πάρει ο ΟΦΗ ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης, σε περίπτωση που φτάσει στην ΑΕΚ πρόταση αγοράς των δικαιωμάτων του παίκτη.

Η  Ένωση δείχνει «ζεστή» σ’ αυτή την προοπτική, δέχεται την πρόταση σε προφορικό επίπεδο και σύντομα το θέμα θα ολοκληρωθεί θετικά. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αποστολή του ΟΦΗ για την τελική «πρόβα»

Τεστ... Άρη το φιλικό με Εργοτέλη

Σαλίμι, η δεύτερη υπέρβαση

Οι παίκτες έγιναν μοντέλα

Το μήνυμα του Γουάλι στα ελληνικά

Και Φιγκεϊρέδο και Γιακουμάκη

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.