Αναζητώντας τους game changers

SMS
21:07 | 07/11/2018

Ο ΟΦΗ δεν έχει πάρει αυτά που θα ήθελε από τους ξένους και αυτή είναι μία σημαντική παράμετρος στην εικόνα του έως τώρα.

Το καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού του ΟΦΗ της νέας σεζόν, άπαντες συμφώνησαν πως οι ξένοι που θα αποκτηθούν θα πρέπει να δώσουν ποιότητα και να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

Πάνω σε αυτό το σκεπτικό αποκτήθηκαν οι Σάσι, Μεγιάδο και Νέιρα, οι οποίοι ήρθαν να προστεθούν στον Βουό και τον Μιχόγεβιτς. Το αξιοσημείωτο εδώ είναι ότι από τους παραπάνω μόνο ο Τζίλι Βουό ήρθε από την περσινή σεζόν όντας μαζί με τον Μάνο από τους καλύτερους παίκτες της ανόδου.

Ο ΟΦΗ, λοιπόν, κινήθηκε -και πολύ καλά έπραξε- στη λογική των ποιοτικών μεταγραφών, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει τα αναμενόμενα. Εδώ, βέβαια, υπάρχουν πολλοί παράμετροι και συγκεκριμένα η βασικότερη, αυτή των τραυματισμών.

Ο Μεγιάδο για παράδειγμα, πάνω που πήρε τα πάνω του και έκανε εξαιρετική εμφάνιση στη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού, μπήκε στα... πιτς και έχει μείνει εκτός. Ο Nέιρα έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα στον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Ν.Σμύρνη, αλλά από εκεί και πέρα χάθηκε στη μετριότητα, ενώ ταλαιπωρείται από τραυματισμό, αφού έπαιξε με τον Απόλλωνα αλλά "κληρονόμησε" ενοχλήσεις και θα απουσιάσει από τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Ο Βουό στάθηκε και αυτός άτυχος στην αναμέτρηση με τη Λάρισα πάνω που είχε ανέβει ψυχολογικά με το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Ολυμπιακό και ο Σάσι είναι παίκτης ψυχολογίας.

Ολα τα παραπάνω πρέπει να αναλογιστούν, πρέπει να μπουν ως αστερίσκος, στην όποια κριτική ασκείται στην ομάδα και τον Νίκο Παπαδόπουλο. Ανατρέξτε πότε ήταν η τελευταία φορά που ο ΟΦΗ κατέβηκε πλήρης σε ένα παιχνίδι, χωρίς προβλήματα, χωρίς απουσίες, χωρίς τον Παπαδόπουλο να αναγκάζεται να κάνει αλχημείες.

Ο ΟΦΗ τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχει, για διάφορους λόγους, βοήθειες από τους ξένους και αυτό είναι κάτι σημαντικό ως προς την αγωνιστική του εικόνα. Δεν έχει τους λεγόμενους game changers που θα πάρουν στις πλάτες τους την ομάδα στις δύσκολες στιγμές.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.