Ανεβαίνει ο αρτίστας

ΟΦΗ

Ο Χουάν Νέιρα καλύπτει το χαμένο έδαφος και παρουσιάζεται όλο και πιο κεφάτος στο ΒΑΚ.

Ο Αργεντινός βιρτουόζος αποτελεί τον «εγκέφαλο» του ΟΦΗ. Αυτό φυσικά δεν είναι κάποια καινούργια διαπίστωση.

Ο 31χρονος μέσος αποτελεί έναν κομβικό ποδοσφαιριστή του ηρακλειώτικου συλλόγου και η παρουσία του στο χορτάρι προσφέρει άλλη δυναμική και άλλη ποιότητα στο συγκρότημα του Γιώργου Σίμου.

Τις τελευταίες εβδομάδες ταλαιπωρήθηκε από ένα τραυματισμό και έμεινε «εκτός», κάτι που… πλήγωσε τον Όμιλο, ο οποίος είχε έτσι κι αλλιώς ένα σωρό απουσίες στις πρόσφατες αναμετρήσεις πρωταθλήματος.

Ο λατινοαμερικανός αρτίστας πήρε μικρό χρόνο συμμετοχής κόντρα στον Ολυμπιακό και το πιο σπουδαίο για τον 42χρονο τεχνικό είναι πως πλέον βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα.

Η εικόνα του στις προπονήσεις, εξάλλου, αυτό «μαρτυράει». Η εικόνα του είναι εξαιρετική, στοιχείο που φυσικά ικανοποιεί τον νεαρό προπονητή.

Ο Νέιρα ανεβάζει διαρκώς… στροφές και επανέρχεται σε μια περίοδο που τέθηκε νοκ-άουτ ο Ναμπί, κάτι που σημαίνει πως θα επωμιστεί το οργανωτικό κομμάτι. Αν και κάνει φυσικά τα πάντα... Σκοράρει, πασάρει, μαρκάρει. Τα πάντα όλα...

Ο ρόλος που έχει στη γενικότερη λειτουργία του ΟΦΗ είναι αρκετά σημαντικός και οι «ασπρόμαυροι» είναι δεδομένο πως τον έχουν ανάγκη στην προσπάθεια ενός νέος ξεκινήματος που θα επιχειρήσουν από’ δω και στο εξής στη Super League 1.

Η διακοπή της δράσης του δίνει την ευκαιρία να δουλέψει ακόμη περισσότερο, προκειμένου να εμφανιστεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Ο Αργεντινός είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος μπορεί να ανεβάσει ολόκληρη την ομάδα και λογίζεται ως μέγα πλεονέκτημα για τον ΟΦΗ να τον έχει στη σύνθεση του.

Δεν είναι μόνο η άψογη τεχνική του, αλλά η ενέργεια και το πάθος που βγάζει στα παιχνίδια, καθώς κρατάει σε εγρήγορση και τους υπόλοιπους.

Είναι γεγονός ότι ο Νέιρα διαθέτει ηγετική φυσιογνωμία και η επιστροφή του μπορεί να βελτιώσει αισθητά το αγωνιστικό πρόσωπο του Ομίλου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.