Η… Ελπίδων του ΟΦΗ

ΟΦΗ

Το νέο «αίμα» του Ομίλου έχει μπει δυνατά στη σεζόν.

Το πλάνο του ΟΦΗ είναι ξεκάθαρο, όσον αφορά στο συγκεκριμένο κομμάτι. Θέλει να επενδύει σε ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και το καλοκαίρι κινήθηκε μεταγραφικά στη συγκεκριμένη κατεύθυνση σε σημαντικό ποσοστό.

Αμπντούλ Ουές, Οδυσσέας Λυμπεράκης, Απόστολος Διαμαντής, Κώστας Μπαλογιάννης, Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης και Φροίξος Γρίβας πέρασαν την… πύλη του ΒΑΚ με στόχο ν’ αποτελέσουν σημαντικές μονάδες των «ασπρόμαυρων».

Ορισμένες περιπτώσεις ήταν αρκετά δύσκολες για να ολοκληρωθούν, ωστόσο οι ιθύνοντες των «ασπρόμαυρων» κινήθηκαν μεθοδικά και κατάφεραν να τις τελειώσουν με επιτυχία.

Και τα πρώτα δείγματα… γραφής των παραπάνω ποδοσφαιριστών είναι, αν μη τι άλλο, ικανοποιητικά, αφού άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο φαίνεται πως αποτελούν πολύ καλές περιπτώσεις.

Άπαντες, εξάλλου, στο μικρό διάστημα της θητείας τους στον ηρακλειώτικο σύλλογο έχουν κληθεί στην Ελπίδων.

Και η συγκεκριμένη παράμετρος φανερώνει χωρίς την παραμικρή αμφιβολία πως… κάτι έχουν για να λαμβάνουν εθνικά προσκλητήρια.

Εκείνος που έχει ξεχωρίσει μέχρι τώρα είναι ο Ουές, ο οποίος… ανάγκασε τον Φαν Σιπ να τον τσεκάρει στην Τρίπολη, στο εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα.

Εξαιρετικές εντυπώσεις, επίσης, έχει αφήσει ο Διαμαντής, που μοιάζει να βλέπει τον ΟΦΗ σαν «σκαλοπάτι» για μια μεγάλη καριέρα. Το ίδιο θετικός είναι ο Μπαλογιάννης, που έχει παίξει λίγο, όμως παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο.

Ο Λυμπεράκης μπήκε στο rotation και δείχνει έτοιμος να προσφέρει τόσο ως αριστερό μπακ, όσο και ως κεντρικός αμυντικός.

Ο Γκαργκαλατζίδης διαθέτει τεχνική και έχει προσωπική ενέργεια, αν και «ψάχνεται» ακόμη, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και με τον Γρίβα, που όσο έχει αγωνιστεί είναι αρκετά χρήσιμος.

Είναι, πάντως, γεγονός πως πρόκειται για παίκτες, που έχουν προοπτικές και μπορούν κάλλιστα να εξελιχθούν ακόμη και άμεσα σε «βαρόμετρα» της ομάδας του Γιώργου Σίμου.

Αναλυτικά οι έως τώρα συμμετοχές τους και ο χρόνος που έχουν αγωνιστεί με τον ΟΦΗ:

Ουές: 9 (787 λεπτά)

Διαμαντής: 6 (538 λεπτά)

Γκαργκαλατζίδης: 6 (175 λεπτά)

Λυμπεράκης: 5 (266 λεπτά)

Μπαλογιάννης: 4 (200 λεπτά)

Γρίβας: 4 (165 λεπτά)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιστρέφει πιο δυνατός και ενισχυμένος

Σολίς: Ο δύσκολος μήνας και η «δίψα» για προσφορά

Αυτό είναι το νέο πρωτόκολλο για τη διεξαγωγή της Super League

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.