«Ανέβηκε» και το «Ηράκλειο»

20:20 | 29/05/2020

Στη Γ’ Εθνική έχουν δικαίωμα ν' αγωνιστούν τη νέα σεζόν οι «κυανόλευκοι».

Οι σημερινές αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΟΚ έφεραν ευνοϊκές εξελίξεις για το «Ηράκλειο». Κι αυτό γιατί η ομάδα του Γιώργου Μακράκη προβιβάζεται στην παραπάνω κατηγορία, μετά τον πρωταθλητή Εργοτέλη.

Η Ομοσπονδία ανακοίνωσε πως στη Γ’ Εθνική θα συμμετέχουν συνολικά 68 ομάδες την περίοδο 2020-21 και μία θέση-πλην του πρωταθλητή-θα καλυφθεί από το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ.

Όταν, έτσι, έγινε η διακοπή της χρονιάς, το «Ηράκλειο» ήταν δεύτερο, καθώς υπερτερούσε σε ισοβαθμία του Ηροδότου. Η σχετική ενημέρωση της ΕΟΚ:

«3.η Γ’ Εθνική κατηγορία ανδρών από 68 Σωματεία μοιρασμένα σε ομίλους με την συμμετοχή των 31 σωματείων που παραμένουν, των 17 Σωματείων που ανέρχονται από τα Τοπικά Πρωταθλήματα των Ενώσεων σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη, τα 4 σωματεία που συμμετείχαν στο Ειδικό Πρωτάθλημα ανόδου που δεν θα διεξαχθεί από τα Νησιά και τα εξής 16 σωματεία: 3 από ΕΣΚΑ, 1 από ΕΣΚΑΝΑ, 1 από ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, 1 από ΕΣΚΑΗ, 1 από ΕΣΚΑΚ, 2 από ΕΚΑΣΘ, 1 από ΕΣΚΑΘ, 1 από ΕΚΑΣΑΜΑΘ, 1 από ΕΣΚΑΒΔΕ, 1 από ΕΣΚΑΣΕ, 1 από ΕΚΑΣΔΥΜ, 1 από ΕΚΑΣΚΕΜ και 1 από ΕΚΑΣΚ.Οι όμιλοι θα διαμορφωθούν μετά τις δηλώσεις συμμετοχής χωρίς αντικατάσταση».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.