Άνω-κάτω ο προγραμματισμός του ΟΦΗ λόγω κορωνοϊού

16:17 | 24/03/2020

Μεταγραφές, συμβόλαια, προετοιμασία, φιλικά. Ο ΟΦΗ έχει πέσει «θύμα» του κορωνοϊού.

Ο ΟΦΗ από την επιστροφή του Γιάννη Σαμαρά από το εξωτερικό είχε ήδη προγραμματίσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας του. Ο Όμιλος είχε ήδη κλείσει προπονητικό κέντρο στην Ολλανδία (αρχές Ιουλίου), στο οποίο θα γίνονταν κάποια φιλικά, ενώ θα γινόταν και ένα ακόμα φιλικό, λίγες μέρες πριν τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα.

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Σαμαράς πήγε σε Αγγλία, Βέλγιο, Ολλανδία και Γερμανία. Με εξαίρεση την Αγγλία, στις άλλες χώρες ήταν μαζί του και ο Αλέξης Αλεξούδης. Σκοπός των ταξιδιών ήταν τόσο η προετοιμασία και τα φιλικά όσο και τα μεταγραφικά.

Όλα αυτά, προ κορωνοϊού. Πλέον, με τα νέα δεδομένα ουδείς μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει, πόσω μάλλον στον ΟΦΗ. Δεν έχει να κάνει μόνο με το αν γίνουν ή όχι τα πλέι οφ και πότε θα ολοκληρωθούν, αλλά έχει να κάνει και με τις χώρες του εξωτερικού. Κανένας δεν μπορεί να προδικάσει σε τι κατάσταση θα είναι οι χώρες της Κεντρικής Ευρώπης, ή άλλες χώρες με τον ιό και αν ο ΟΦΗ θα μπορεί να ταξιδέψει (και φυσικά και οι άλλες ομάδες αν θα μπορούν να έρθουν Ελλάδα).

Τι γίνεται με τις μεταγραφές

Το βασικότερο είναι ότι επηρεάζεται γενικά η ποδοσφαιρική αγορά και φυσικά τα μεταγραφικά.

Όπως είναι λογικό, κανένας δεν ξέρει τι θα γίνει με τα συμβόλαια που λήγουν στις 30 Ιουνίου, ουδείς γνωρίζει τι θα γίνει με τους ελεύθερους, αλλά και γενικότερα με τις μεταγραφές. Για τον ΟΦΗ, αλλά και για όλες τις ομάδες υπάρχει ένα τεράστιο ερωτηματικό.

Ο ΟΦΗ φυσικά συνεχίζει τον προγραμματισμό του, αλλά πλέον αυτός είναι σε πολύ γενικότερο πλαίσιο, περιμένοντας τις οριστικές αποφάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με τον Ζοάο ο ΟΦΗ δεν χάνει

«Σάρωσε» την Ευρώπη ο Σαμαράς

Πιθανές αλλαγές στο πλάνο του ΟΦΗ

Super League: Μία ενδεκάδα απαντήσεις για την οριστική διακοπή

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.