Σε ανοιχτή συζήτηση στα γραφεία της ομάδας (Δ. Μποφώρ 1.) καλεί το ''Ηράκλειο'' Ο.Α.Α τους φίλους τους μπάσκετ την Τετάρτη στις 19.30

Όπως ανέφερε το Capitano.gr σε προηγούμενα άρθρα, τα τελευταία 24ωρα αναμένονταν ιδιαίτερα κρίσιμα, όσον αφορά το μέλλον της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του ''Ηράκλειο''.

Οι επαφές το τελευταίο διάστημα, δεν έχουν αποδώσει καρπούς, το... κυνήγι συμπαικτών δεν έχει αποδώσει και το ιστορικό σωματείο ψάχνει λύσεις  για την επόμενη μέρα.

Β' Εθνική ή τοπικό; Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το ερώτημα αυτό θα τεθεί στη συνάντηση της Τετάρτης, με τις συνιστώσες να αναλύονται στους ''φίλους του μπάσκετ'' όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

 Η ανδρική ομάδα του Ηρακλείου βρίσκεται σε ένα ιστορικά δύσκολο μονοπάτι και στην διοίκηση της ανακοίνωσαν... ανοιχτή συζήτηση την Τετάρτη (11/07 - 7.30) στις εγκαταστάσεις του Ομίλου με φόντο το μέλλον της Ανδρικής ομάδας.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά:

''Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. καλεί του φίλους του μπάσκετ σε ανοικτή συνάντηση, την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018, ώρα 19:30 στις εγκαταστάσεις του στη Δ. Μποφωρ 1, στην οποία θα συζητηθούν τα θέματα που αφορούν στην Ανδρική Ομάδα Μπάσκετ του Ομίλου.''

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.