«Αντεπίθεση» και ευκαιρία…

SMS
08:14 | 21/09/2018

Από τα δύο ματς με την Ξάνθη ο ΟΦΗ μπορεί να βγει πολλαπλά ωφελημένος.

Η ομάδα του Ηρακλείου θα δώσει σε τέσσερις ημέρες δύο παιχνίδια με τους ακρίτες, ένα για τη Super League και ένα για το Κύπελλο, και η διαχείριση τους από την τεχνική ηγεσία θα έχει το δικό της ενδιαφέρον. Ο Νίκος Παπαδόπουλος αναμένεται να συμπεριλάβει στην αποστολή περισσότερους παίκτες απ’ ότι συνήθως.

Και αυτό γιατί πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως στο δεύτερο ματς θα προχωρήσει σε rotation, καθώς το επόμενο Σάββατο (29/06) ακολουθεί και η ΑΕΚ, οπότε οι «ανάσες» είναι απαραίτητες. Οι αναμετρήσεις αυτές, πάντως, έχουν τη δική τους ιδιαιτερότητα και οι «ασπρόμαυροι» μπορούν να βγουν ωφελημένοι από τις «μάχες» στα Πηγάδια.  

Ο αγώνας πρωταθλήματος προσφέρεται για την έναρξη της… αντεπίθεσης. Ο Όμιλος βρίσκεται στη μέση ενός ιδιαίτερα απαιτητικού προγράμματος, ψάχνει την πρώτη του νίκη και εφόσον τα καταφέρει, θα δει πιο αισιόδοξα τη συνέχεια. Το έργο του δε θα είναι εύκολο, ωστόσο ο αντίπαλος δεν αποτελεί φόβητρο και είναι στα μέτρα της ομάδας του Ηρακλείου.

Όσον αφορά, τώρα, στο παιχνίδι του Κυπέλλου, θ’ αποτελέσει μια πρώτης τάξης ευκαιρία για αρκετούς παίκτες να… δείξουν πράγματα στον 47χρονο τεχνικό. Για παράδειγμα, Δεληγιαννίδης, Μιχογέβιτς, Οικονόμου, Κοιλιάρας και Σωτηρίου δεν έχουν «γράψει» ακόμη χρόνο συμμετοχής σε επίσημη συνάντηση. Υπάρχει, βέβαια, και άλλη μία κατηγορία ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί αρκετά έως τώρα.

Πολλοί εξ’ αυτών, έτσι, είναι πιθανό να πάρουν φανέλα βασικού την ερχόμενη Τετάρτη (26/09), οπότε είναι στο χέρι τους να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και να προβληματίσουν τον προπονητή τους. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.