«Αντίο» με ήττα για τον Πλατανιά

21:13 | 05/05/2018

Ο Πλατανιάς ολοκλήρωσε με ήττα τις υποχρεώσεις του στη Σούπερ Λίγκα, καθώς για την 30ή αγωνιστική έχασε 3-0 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ.

Τα πολλά προβλήματα δεν επέτρεψαν στους Χανιώτες να δείξουν ανταγωνιστικό πρόσωπο στο τελευταίο τους παιχνίδι στη μεγάλη κατηγορία, ενώ οι Θεσσαλονικείς έκαναν στο τέλος συντήρηση δυνάμεων. «Καθάρισαν», εξάλλου, από νωρίς το παιχνίδι κι έτσι πήραν και… ανάσες ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας (12/05) κόντρα στην ΑΕΚ.

Στο 9’ ο Πέλκας πέτυχε το 1-0 και στο 15’ ο Πρίγιοβιτς σημείωσε το 2-0. Η ομάδα του Γιάννη Χατζηνικολάου είχε μια σημαντική στιγμή στο 67’ με τον Κασάλιτσα, για να διαμορφώσει στις καθυστερήσεις ο Πρίγιοβιτς το 3-0.

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Μιχόγεβιτς, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Σάκχοφ (75’ Λημνιός), Πέλκας (50’ Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ, Μακ (63’ Κάμπος), Πρίγιοβιτς.

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κλιάιτς, Ουές, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Βάντερσον, Μαλσά, Ζίκο, Ντουαλά, Ενσικουλού (69’ Σινγκ), Ουντόζι, Κασάλιτσα (84' Σάαντο).

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.