Αντίστροφη μέτρηση για Λάμπρου

ΟΦΗ

Σύντομα αναμένονται εξελίξεις για τον 24χρονο εξτρέμ που θέλει ο ΟΦΗ

Ο Λάζαρος Λάμπρου είναι αυτή τη στιγμή ένα θέμα που «καίει» τον ΟΦΗ και οι επικεφαλής «τρέχουν» για το κλείσουν μέχρι αύριο, Τρίτη, στο 90' των μεταγραφών.

Όπως έχουμε αναλύσει σε προηγούμενα ρεπορτάζ, ο Λάμπρου βρέθηκε στα πλάνα του Λουτσέσκου για τα τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια κυρίως από ανάγκη και έλλειψη εναλλακτικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρουμάνος είχε τετ α τετ μαζί του, του εξήγησε ποιος θα είναι ο ρόλος του στον Δικέφαλο αν αποφασίσει να μείνει, αλλά ο ίδιος ο 24χρονος εξτρέμ θέλει να πάει κάπου που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μία τέτοια ομάδα είναι ο ΟΦΗ που μπορεί να δώσει ώθηση στην καριέρα του και να γίνει το απαιτούμενο restart κάπου που θα έχει χρόνο συμμετοχής και γεμάτες χρονιές.

Ο Όμιλος έχει επαφές με τον παίκτη, αλλά και με τον ΠΑΟΚ για να βρεθεί η φόρμουλα ώστε να έρθει η συμφωνία. Θυμίζουμε ότι ο Λάμπρου έχει συμβόλαιο με τον Δικέφαλο του Βορρά έως το 2023 και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τον τρόπο που θα γίνει ο «γάμος», αν τελικά ο ΟΦΗ κλείσει αυτή τη σπουδαία μεταγραφή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επόμενες ώρες θα είναι αυτές που θα κρίνουν το θέμα Λάμπρου στον ΟΦΗ και δεν αποκλείεται την Τρίτη να έχουμε... ανακοινώσεις. Έτσι κι αλλιώς έχουμε φτάσει, πλέον, στο 90' των μεταγραφών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξεκαθαρίζει του Λάμπρου στον ΟΦΗ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.