Ξεκαθαρίζει του Λάμπρου στον ΟΦΗ

ΟΦΗ

Ποια είναι τα δεδομένα, τι περιμένει ο ΟΦΗ και ποιος ο ρόλος του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Ο Λάζαρος Λάμπρου βρίσκεται στο κάδρο του ΟΦΗ και τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση για να δούμε αν τελικά το «φλερτ» θα καταλήξει σε «γάμο».

Όπως έχουμε αναλύσει σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο Λάμπρου βρέθηκε στα πλάνα του Λουτσέσκου για τα τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια κυρίως από ανάγκη και έλλειψη εναλλακτικών. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ τον έχει στα υπόψιν ως βασικό για τη νέα χρονιά.

Πρόσφατα, όπως έχουμε γράψει, προτάθηκε στον 24χρονο εξτρέμ να πάει στον ΠΑΟΚ Β', κάτι που αρνήθηκε. Ο Δικέφαλος από την πλευρά του είναι ανοιχτός, σύμφωνα με πληροφορίες, στην πώληση του ποδοσφαιριστή, με ποσοστό μεταπώλησης που συνηθίζει να βάζει και επί της ουσίας του έχει ανοίγει το δρόμο για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μάλιστα, του πρότεινε ακόμα και να παραμείνει στο ρόστερ του Δικεφάλου ξεκαθαρίζοντας όμως ότι δεν θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και θα είναι μεταξύ πάγκου και εξέδρας.

Ο ίδιος ο Λάμπρου έχει καταλάβει πλέον ότι ο δρόμος του είναι μακριά από την Τούμπα και εξετάζει το μέλλον του. Η μία λύση είναι ο ΟΦΗ, η άλλη λύση είναι το εξωτερικό. Ο ΟΦΗ για τον ποδοσφαιριστή είναι ιδανικός προορισμός όχι μόνο για να βρει φανέλα βασικού, αλλά και για να κάνει restart στην καριέρα του δείχνοντας το ταλέντο και τις δυνατότητές του.

Στον ΟΦΗ η πόρτα για τον Λάμπρου είναι ανοιχτή (μόνο ως μεταγραφή και όχι ως δανεικός) και ο ποδοσφαιριστής το γνωρίζει αυτό. Από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να σταθεί εμπόδιο και να αφήσει τον 24χρονο παίκτη να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, η υπόθεση είναι στα δικά του χέρια. Προσέξτε: δεν λέμε ότι ο Λάμπρου είναι η μοναδική λύση του Ομίλου για τα «φτερά» και ούτε αποκλείεται να αποκτηθεί και ο Λάμπρου, αλλά και ακόμη ένας εξτρέμ από το εξωτερικό. Το σίγουρο είναι πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής ενδιαφέρει την κρητική ομάδα και σύντομα θα ξεκαθαρίσει το θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Ντουρμισάι έθεσε τους στόχους και είναι έτοιμος για τη νέα πρόκληση

Ο Ντουρμισάι και ο ρόλος του Σηφάκη

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.