Ανυπόμονος για «Γεντί Κουλέ» ο Νάστος

21:08 | 10/09/2019

Ο αρχηγός του ΟΦΗ δε βλέπει την ώρα για το πρώτο επίσημο εντός έδρας ματς της νέας σεζόν.

Στο περιθώριο των εγκαινίων της μπουτίκ του Ομίλου στο κέντρο του Ηρακλείου, ο Ανέστης Νάστος εκπροσώπησε τους παίκτες του ΟΦΗ και μίλησε στα ΜΜΕ. 

Ο έμπειρος αμυντικός μέσος δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για το παιχνίδι του Σαββάτου (14/09) απέναντι στον Παναιτωλικό. Ο λόγος; Μα φυσικά επειδή είναι το πρώτο επίσημο της νέας περιόδου στο «Γεντί Κουλέ». 

Ο Νάστος τόνισε πως τόσο ο ίδιος, όσο και οι συμπαίκτες του θέλουν να... πατήσουν και πάλι μετά από σχεδόν 4 μήνες, το χορτάρι του «Θ. Βαρδινογιάννης» και υπάρχει μια μεγάλη προσμονή γι' αυτή την αναμέτρηση. 

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, μάλιστα, θυμήθηκε την τελευταία φορά που έπαιξε μέσα στο «σπίτι» του ΟΦΗ. Και αυτή φυσικά δεν ήταν άλλη, από τον δεύτερο αγώνα μπαράζ κόντρα στον Πλατανιά, με τον Νάστο να επισημαίνει τις όμορφες μνήμες που ξυπνάει το συγκεκριμένο ματς, καθώς επιτεύχθηκε η παραμονή στην Super League 1. 

Είναι γεγονός, βέβαια, πως άπαντες στις τάξεις του Ομίλου περιμένουν τη συνάντηση με τους Αγρινιώτες, αφού θα παίξουν για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό τους. 

Περιμένουν, μάλιστα, πως οι φίλοι του ΟΦΗ θα δώσουν δυναμικό «παρών» και στόχος τους είναι να τους αποζημιώσουν με την κατάκτηση ενός ακόμη θετικού αποτελέσματος. 

Η ομάδα του Σίμου, άλλωστε, έχει μπει πολύ δυνατά στο πρωτάθλημα και το ζητούμενο φυσικά είναι μια ανάλογη συνέχεια. 

Οι «ασπρόμαυροι», έτσι, θέλουν να συνδυαστεί η επιστροφή στο «Γεντί Κουλέ», έπειτα από τόσο καιρό, με τη νίκη. Οι τόνοι, πάντως, παραμένουν χαμηλοί και όλοι συνεχίζουν χωρίς πολλά λόγια τη δουλειά τους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια συνεργασία που δίνει όραμα

H ατάκα του Γιώργου Σαμαρά και η πρώτη συνεργασία...

Φωτογραφίες από τα εγκαίνια της μπουτίκ

Η ιδιαίτερη περίπτωση του Μεγιάδο

Με τρεις απόντες η προπόνηση ενόψει Παναιτωλικού

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.