Απαράδεκτος ο ΟΦΗ, έχασε από τον τελευταίο Απόλλωνα!

ΟΦΗ

Τα «δώρα» της άμυνας του ΟΦΗ έφεραν την ήττα-σοκ από τον τελευταίο της βαθμολογίας Απόλλωνα με 1-2 στο «Γεντί Κουλέ».

Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος δεν είχε καμία σχέση με το αντίστοιχο πρώτο μέρος του πρόσφατου αγώνα στο ίδιο γήπεδο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Όχι για το 0-1 του Απόλλωνα, αλλά για την κυριαρχία του ΟΦΗ στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι το 0-1 ήταν μαγική εικόνα, αφού οι φιλοξενούμενοι δεν έκαναν φάση στην εστία του Επασί μέχρι τις καθυστερήσεις και τη μοναδική φορά που απείλησαν, η άμυνα του ΟΦΗ πιάστηκε στον ύπνο, ο Φατιόν έμεινε αμαρκάριστος και με γυριστό άνοιξε το σκορ.

Νωρίτερα, ο Όμιλος απώλεσε μεγάλες ευκαιρίες όχι μόνο για να προηγηθεί, αλλά και για να κλειδώσει την αναμέτρηση. Ο Τσιλιανίδης έχασε τις δύο από αυτές, ο ΟΦΗ δημιούργησε πολλές τελικές, αλλά ατυχία και αστοχία του στέρησαν τουλάχιστον ένα γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά και απείλησε δύο φορές σε ισάριθμα σουτ των Στάικου και Φελίπε. Μάλιστα αυτό του δεύτερου έδιωξε εντυπωσιακά στο παραθυράκι ο Σόρτσαν κρατώντας το 0-1 για τον Απόλλωνα.

Ο Νιόπλιας έριξε στο ματς Τοράλ, ντε Γκουζμάν και Μπαλογιάννη, άλλαξε το σύστημα σε τρεις κεντρικούς αμυντικούς και ο ΟΦΗ έπαιζε στο μισό γήπεδο τους φιλοξενούμενους προσπαθώντας να βρει την ισοφάριση. Και ο Απόλλων βέβαια είχε τη φάση του, στις ελάχιστες φάσεις που βγήκε μπροστά, σε σουτ του Σλίβκα που έδιωξε ο Επασί.

Στο 70ο λεπτό ο ΟΦΗ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με ακόμα ένα τέρμα του Λουίζ Φελίπε. Ο φορ του Ομίλου έγινε αποδέκτης της μπαλιάς του Νέιρα από τα αριστερά και με τρομερό πλασέ έκανε το 1-1 βάζοντας ξανά τις δύο ομάδες από την ίδια αφετηρία.

Οι πανηγυρισμοί δεν κράτησαν πολύ, αφού ο Απόλλων σόκαρε ξανά τον ΟΦΗ. Σε αντεπίθεση, στο 78ο λεπτό, ο Σλίβκα με σουτ έκανε το 1-2, με την άμυνα των γηπεδούχων πάλι να μην αντιδράει σωστά.

Παρά την πίεση των γηπεδούχων στα τελευταία λεπτά, το σκορ δεν άλλαξε. Ο Απόλλων κράτησε το υπέρ του αποτέλεσμα και η Κρητική ομάδα γνώρισε ακόμα μία εντός έδρας ήττα στα πλέι άουτ (δεύτερη σε τρεις αγώνες).

Oι συνθέσεις:

ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκης (54' Μπαλογιάννης), Βούρος, Πασαλίδης (84' Ουές), Γιαννούλης, Μεγιάδο (84' Μπουζούκης), Στάικος (54' Τοράλ), Νέιρα, Τσιλιανίδης (54' ντε Γκούζμαν), Λάμπρου, Φελίπε

Απόλλων Σμύρνης: Σόρτσαν, Ντεντάκης, Βιτλής, Άλβες, Ντομίνγκεζ, Κάστρο, Μαρτίνες, Φατιόν, Σλίβκα, Ντάουντα, Ιωαννίδης.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.