Απέρριψε (και) τον ΑΠΟΕΛ ο Κάιπερς!

19:52 | 17/08/2018

Ψάχνουν να βρουν λύση στον Εργοτέλη με την περίπτωση του Βέλγου ποδοσφαιριστή ο οποίος αρνήθηκε την πρόταση της Κυπριακής ομάδας

Και η... ταλαιπωρία στην κρητική ομάδα συνεχίζεται με την περίπτωση του Ούγκο Κάιπερς. Ο Βέλγος επιθετικός παραμένει στη χώρα του και στον Εργοτέλη η υπομονή σιγά - σιγά τελειώνει. Θυμίζουμε ότι ο 21χρονος φορ αρνήθηκε να μεταγραφεί στο ΑΕΚ παρά την συμφωνία των δύο ομάδων, ενώ δεν επιθυμούσε να μεταβεί στο Μεξικό στην εξωπραγματική πρόταση που είχε ο Εργοτέλης από την Σίβας.

Το σήριαλ κρατάει περίπου τρεις μήνες, με τις δύο πλευρές να μην έχουν βρει σημείο - τομής. Παρά την εξαιρετική στάση προς τον παίκτη που έχει κρατήσει η κρητική ομάδα, η οποία έχει το δικαίωμα να προσφύγει στη FIFA για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, στην Ηρακλειώτικη ΠΑΕ προσπαθούν να ''κλείσουν'' εξωδικαστικά το θέμα. 

Πληροφορίες του Capitano.gr, αναφέρουν ότι η νέα πρόταση που έφτασε ήταν άκρως ικανοποιητική και αφορούσε το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον παίκτη. Στην διοίκηση έδειξαν την επιθυμία να ''στείλουν'' τον παίκτη στην Κύπρο ώστε να ολοκληρωθεί το θέμα, όμως για ακόμα μια φορά ο Κάιπερς έδειξε αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο. 

Στον Εργοτέλη ''βράζουν'' πλέον με την συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή και από ότι φαίνεται το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου, ίσως σκληρύνουν την στάση τους, εκτός αν ο Βέλγος φορ... θυμηθεί ότι έχει και ένα συμβόλαιο να τηρήσει...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.