Η «αρπαγή» του Κάιπερς!

Betsson Super League 2

O Eργοτέλης έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ, ο Βέλγος επιθετικός θέλει να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό - πολύ μεγαλύτερη η πρόταση των ''ερυθρόλευκων'' - νέα δεδομένα από το... ξαφνικό σήριαλ με την μεταγραφή του Κάιπερς!

Σφήνα στην υπόθεση Κάιπερς έχει μπει τα τελευταία 24ωρα ο Ολυμπακός. Σε... σήριαλ εξελίσσεται η υπόθεση της μεταγραφής του Βέλγου στράικερ ο οποίος ήταν ''κλεισμένος'' από τον ΑΕΚ. 

Αρχικά, τα ρεπορτάζ του Capitano.gr το τελευταίο διάστημα έκαναν λόγω για την μη επιθυμία του παίκτη να κάνει υπερατλαντικό ταξίδι και να αγωνιστεί στη Τσίβας Γουαδαλαχάρα, επιθυμώντας να μείνει Ευρώπη. Η ΑΕΚ ''φλέρταρε'' τον ποδοσφαιριστή αρκετό διάστημα πριν, ενώ κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Εργοτέλη για την απόκτηση του. Η κρητική ομάδα συμφώνησε με την ''Ένωση'' ενώ όπως ομολόγησε ο Γιώργος Τουντζάρης στον ραδιοφωνικό σταθμό Athletic Radio: «Είμαστε ευχαριστημένοι από την πρόταση της ΑΕΚ, είμαστε πολύ κοντά στο να συμφωνήσουμε», είχε τονίσει μεταξύ άλλων στη συνέντευξη του.

Μάλιστα, λίγες ημέρες αργότερα η επίσημη αναφορά της ''κιτρινόμαυρης'' ΠΑΕ ενόψει του τελευταίου παιχνιδιού με τα Τρίκαλα έκανε λόγο για προστασία του παίκτη λόγω μεταγραφής: «Οι άνθρωποι του Εργοτέλη θέλησαν να προστατευόσουν τον παίκτη ελέω τις μεταγραφής του η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες», χωρίς πάντως να αναφέρεται το όνομα της μελλοντικής του ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρ ότι υπάρχει συμφωνία μεταξύ ΑΕΚ και Εργοτέλη, ο παίκτης δεν θέλει να πάει στην ΑΕΚ, έχοντας δεχτεί δελεαστικότατη πρόταση από τους ''ερυθρόλευκους''. Το θέμα περιπλέκεται ακόμα περισσότερο αν συνυπολογίσουμε και την προκαταβολή που έχει καταβάλει στην κρητική ομάδα, η πρωταθλήτρια Ελλάδας. 

Τις τελευταίες ώρες, ο Ολυμπιακός έχει μπει ''σφήνα'' για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, ενώ διασταυρωμένες πληροφορίες από το περιβάλλον του, κάνουν λόγο για συμφωνία του Βέλγου με τους ''ερυθρόλευκους''. Όλα τα παραπάνω, με δεδομένο ότι η επίσημη πρόταση των ''ερυθρόλευκων'' δεν καλύπτει τον Εργοτέλη και δεν έχει δώσει το ''οκ'' για διαπραγμάτευση με τον πρώτο σκόρερ των ''κιτρινόμαυρων''. 

Από τον Εργοτέλη δεν υπάρχει ακόμα κάποια αντίδραση, ενώ παρά τις προσπάθειες που κάναμε δεν κατέστη δυνατό να επιβεβαιωθούν ή να διαψευστούν οι τελευταίες εξελίξεις.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.