Απίστευτες καταγγελίες Ζαγοράκη: «Έβαλαν γκαζάκια στο σπίτι μου»

10:12 | 09/09/2021

Τις συγκλονιστικές καταστάσεις που έζησε και τον οδήγησαν να παραιτηθεί από την ΕΠΟ, μοιράστηκε με τους συνεργάτες του ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Για κάποιους ήταν μια απόφαση - έκπληξη, για όσους όμως γνώριζαν τις σκέψεις και το τι συμβαίνει το περιβάλλον του Θόδωρου Ζαγοράκη, η απόφαση του ήταν αναμενόμενη. Μάλιστα, αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από τον ίδιο για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτό τον.. δρόμο, δεδομένα πάντως δεν κατάφερε να ''κερδίσει'' το στοίχημα που είχε βάλει αρχικά και έπειτα από 5,5 μήνες αποχώρησε από την προεδρία της ΕΠΟ.

Πάντως, το φως της δημοσιότητας έχουν έρθει και τα όσα φέρεται να είπε στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και στον Γιώργο Γεραπετρίτη, ο οποίος σύμφωνα με την εφημερίδα «Livesport», ανέφερε πως άγνωστοι πέταξαν γκαζάκια στο σπίτι του, που βρίσκεται σε προάστιο της Θεσσαλονίκης, ενώ αναφέρεται ότι ασκήθηκε bullying στα παιδιά του! «Περνάω δύσκολες στιγμές, δεν μπορώ άλλο, ζητάω την κατανόησή σας, θέλω να με καταλάβετε», είπε στους ανθρώπους του ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γι' αυτό παραιτείται ο Ζαγοράκης

Ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ μετά τον Ζαγοράκη

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.