Απίστευτη καταγγελία για Απόλλωνα Λάρισας: «Από την προσφυγή θα πάρεις τα @@@@@ μου»!

14:06 | 16/03/2023

Τρομερή καταγγελία πατέρα, μέχρι πέρυσι, ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Απόλλωνα Λάρισας έρχεται στο φως της δημοσιότητας, μέσω σχόλιου το οποίο και έγινε από τον ίδιο στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ στο Facebook.

Η καταγγελία αφορά τον τερματοφύλακα Λευτέρη Αστρά, με τον πατέρα του Πέτρο Αστρά στο σχόλιο του να κάνει λόγο για… «απληρωσιά», πως ο ίδιος συντηρούσε τον γιο του, αναφέροντας και ένα τρομερό περιστατικό όπου ο πρόεδρος της ομάδας τον κάλεσε και του είπε πως από την προσφυγή… «θα πάρεις τα @@@@@ μου».

Η ανάρτηση του:

«Ο υπεύθυνος για την κατάντια του ιστορικού συλλόγου έχει ονοματεπώνυμο. Άφησε τους πάντες απλήρωτους εκμεταλλευόμενος το αδιέξοδο που είχαν περιέλθει οι ποδοσφαιριστές, τα παιδιά επί δύο χρονιές έσωσαν έστω και στο παραπέντε την ομάδα, το δικό μου το παιδί τον ζούσα εγώ, πήρε σε 2 χρόνια 3000 ευρώ και πλήρωσε και τα ενοίκια από την τσέπη του, δηλαδή εγώ, και αντί για ευχαριστώ τον πήρε τηλέφωνο ο πρόεδρος πριν ένα μήνα, και του είπε ότι από την προσφυγή σου, θα πάρεις τα @@@@@ μου. Έτσι όπως το γράφω. Ντροπή σας».

πηγή: mikriliga.com

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.