Στην Επιτροπή Δεοντολογίας για «ύποπτα» παιχνίδια ο Απόλλων Λάρισας

13:24 | 25/11/2022

Σε μπελάδες ο Απόλλων Λάρισας, καθώς η ερευνήτρια της Επιτροπής Δεοντολογίας έκρινε ότι υπάρχει θέμα χειραγώγησης αγώνων της θεσσαλικής ομάδας.

Ένα σενάριο που κυκλοφορούσε το τελευταίο διάστημα, επιβεβαιώνεται πλέον απόλυτα, καθώς η ομάδα της Λάρισας ελέγχεται για “ύποπτα” παιχνίδια.

Όπως αποκαλύπτει η “Live Sport”, η ερευνήτρια της Επιτροπής Δεοντολογίας, Μαρία Βλαχογιάννη, έκρινε ότι υπάρχει θέμα χειραγώγησης αγώνων του Απόλλωνα και διαβίβασε την υπόθεση στο Δικαστικό Τμήμα της Επιτροπής.

Εκτός από τη θεσσαλική ομάδα, κλήθηκαν και οι ποδοσφαιριστές της, Κώστaw Χατζής και Κώστας Σκούπρα για να δώσουν εξηγήσεις αναφορικά με παιχνίδια προηγούμενων αγωνιστικών περιόδων. Η υπόθεση εισήχθη στο πλαίσιο της αυτεπάγγελτης αρμοδιότητας της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, αφού έλαβε υπόψιν της τα άρθρα 13, 25, 26, 27, 28, 29 και 30 του Κώδικα Δεοντολογίας. Το άρθρο 27 αναφέρεται στον προκαθορισμό αποτελέσματος αγώνα για στοιχηματικούς λόγους, το 28 στην απαγόρευση στοιχηματισμού και το 29 στον επηρεασμό για χειραγώγηση αγώνα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.