Απίστευτο: 7 παίκτες στο χειρουργείο μέσα στο 2020!

SMS

Να φύγει και να μην ξανάρθει το 2020 για τον ΟΦΗ: Σε 11 μήνες 7 χειρουργεία για παίκτες του Ομίλου

Αυτό που συμβαίνει εφέτος στον ΟΦΗ είναι πραγματικά για να γραφτεί στα πρακτικά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κι αν λέμε για το γκαντέμικο 2020 τι να πουν και στον ΟΦΗ μετά και τον τραυματισμό του Αντίλ Ναμπί στην Τρίπολη.

Πριν τον Άγγλο μέσο ο Χουάν Νέιρα ήταν ο 6ος ποδοσφαιριστής του Ομίλου που πέρασε το χειρουργείο, για την επέμβαση-καθαρισμό στο γόνατο. Ο Ναμπί που τραυματίστηκε σοβαρά στο ματς με τον Αστέρα και μπαίνει στο χειρουργείο για αποκατάσταση των προβλημάτων που αυτός άφησε, έγινε ο έβδομος! Ναι, καλά διαβάσατε. Ο έβδομος παίκτης που μέσα στο 2020 θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου!

Σε 11 μήνες 7 χειρουργεία!

Πρώτος ήταν ο Βαγιέμπα Σακόρ που χτύπησε σε σύγκρουση με τον Κοροβέση στο ματς με τον Βόλο το προηγούμενο πρωτάθλημα, στις 4 Ιανουαρίου. Στη συνέχεια ήταν ο Φερέιρα που μπήκε στο χειρουργείο μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με την ΑΕΛ στις αρχές Φεβρουαρίου και ακόμα δεν έχει επιστρέψει στη δράση.

Ακολούθησε ο σοβαρός τραυματισμός του Κοσμά Τσιλιανίδη, έπειτα ήταν ο Σωτηρίου που έκανε το καλοκαίρι επέμβαση στους κοιλιακούς και ακολούθησαν ο Βαζ με τον Νέιρα. Και μην ξεχνάτε ότι οι Φερέιρα, Τσιλιανίδης και Βαζ έπαθαν χιαστούς με διαφορά λίγων μηνών μέσα στο 2020, ενώ η αγωνία επικεντρώνεται στον Ναμπί να μην έχει πάθει το ίδιο.

«Νοσοκομείο» ο ΟΦΗ

Για να μη μπούμε στη διαδικασία να αναφερθούμε γενικά για τους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν τον ΟΦΗ με κακώσεις, θλάσεις, αιματώματα και πάντα ένα γεμάτο ιατρικό δελτίο. Πολλά τα χαρακτηριστικά παραδείγματα.

Ο ΟΦΗ είναι πραγματικά άτυχος αφού ο Γιώργος Σίμος καλείται μέσα σε όλα να αντιμετωπίζει και τις μακροχρόνιες απουσίες λόγω τραυματισμών και ο Αντίλ Ναμπί είναι η τελευταία και εξίσου σοβαρή.

Έναν αγιασμό, παιδιά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σαμαράς: «Δεν αλλάζουμε τον προπονητή αν έχουμε ένα κακό αποτέλεσμα»

Dr Μπόι και Mr Βάτερμαν

Τι συμβαίνει με Ναμπί

Το σχόλιο του Μανόλη Γρηγοράκη στο LIVETALKS

Το σχόλιο του Δημήτρη Καρυωτάκη

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.