Από... Αγρίνιο, Λάρισα ο ΟΦΗ

SMS
21:12 | 23/04/2021

Το ματς του Σαββάτου στο «Αλκαζάρ» και ο Παναιτωλικός

Η 5η αγωνιστική των πλέι άουτ αυτό το Σάββατο είναι κρίσιμη για τον ΟΦΗ, το έχετε διαβάσει ουκ ολίγες φορές, το έχετε εμπεδώσει. Το θέμα, όμως, είναι ότι την ώρα που ο Όμιλος θα δίνει τη μάχη του στην έδρα της Λάρισας θα γνωρίζει ήδη το αποτέλεσμα του Παναιτωλικού και οπότε θα ξέρει αν έχει το... μαξιλαράκι.

Υπενθυμίζουμε ότι Παναιτωλικός και ΑΕΛ είναι στο -1 από τον ΟΦΗ, ο οποίος έτσι όπως είναι η βαθμολογία έχει το δικαίωμα ακόμα και να σκέφτεται και το «Χ» στο «Αλκαζάρ». Αυτό μόνο στην περίπτωση που η ομάδα του Αγρινίου που παίζει εκτός με τον ΠΑΣ δεν κερδίσει στα Γιάννινα.

Ο Παναιτωλικός παίζει στις 15:00 και ο ΟΦΗ παίζει στις 17:15 οπότε η... πολυτέλεια της κρητικής ομάδας έχει να κάνει με το γεγονός ότι θα ξέρει το αποτέλεσμα στους «Ζωσιμάδες». Αυτό, βέβαια, είναι δίκοπο μαχαίρι, αφού αν ο Παναιτωλικός φύγει με το διπλό τότε η νίκη του Ομίλου επί της Λάρισας γίνεται κάτι παραπάνω επιτακτική.

Επί της ουσίας δηλαδή το αν η κρητική ομάδα θα πάει για την ισοπαλία ή για το διπλό θα κριθεί περίπου στις 17:00 όταν θα λήξει η αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός. Αν η ομάδα του Αγρινίου προσπεράσει στη βαθμολογία το συγκρότημα του Νιόπλια τότε το ματς στον Κάμπο αποκτά χαρακτήρα μεγαλύτερο του «τελικού».

Το πρόγραμμα του Σαββάτου:

15:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός

17:15 ΑΕΛ-ΟΦΗ

19:30 Ατρόμητος-Λαμία

Η βαθμολογία στη διακεκαυμένη ζώνη:

12. ΟΦΗ 25

13. Παναιτωλικός 24

14. ΑΕΛ 24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι «21» του ΟΦΗ για τον... τελικό

Οι δύο σκέψεις του Νιόπλια για το «Αλκαζάρ»


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.