Aπό την Ασία η πρόταση για Γιακουμάκη

SMS
12:15 | 22/01/2021

Τι αποκάλυψε ο αθλητικός διευθυντής της Φένλο σε Ελληνικό μέσο

Η εντυπωσιακή παρουσία του Γιώργου Γιακουμάκη στην Ολλανδία με την Φένλο, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον συλλόγων αλλά και πλήθος δημοσιευμάτων. Όμως, σύμφωνα με τον αθλητικό διευθυντή της Φένλο, Σταν Βαλξ, η Ολλανδική ομάδα απέρριψε μόνο μια πρόταση, από την Ασία.

Η τοποθέτηση του Βαλξ στο sport24.gr ήταν η εξής: "Μέχρι σήμερα είχαμε στα χέρια μας μόνο μία πρόταση για τον Γιακουμάκη, από την αγορά της Ασίας. Την απορρρίψαμε γιατί δεν μας ικανοποιούσε οικονομικά. Από τη Μπεσίκτας δεν έχουμε λάβει καμία πρόταση και δεν γνωρίζω κάτι σχετικά με πιθανό ενδιαφέρον της. Εμείς ευχόμαστε να μπορέσουμε να κρατήσουμε τον Γιακουμάκη μέχρι το τέλος του χρόνου. Αυτός είναι ο στόχος μας. Ο Γιώργος είναι καλό παιδί, έξυπνος και ξέρει τι θέλει. Περνάει ωραία στην ομάδα μας. Μου έχει πει πως η επιλογή του να έρθει εδώ ήταν η καλύτερη που έχει πάρει στην καριέρα του".

Ρωτήσαμε τον 57χρονο Ολλανδό για το ποσό που θα ικανοποιούσε τη Φένλο, με το οποίο θα έλεγε "ναι" σε ενδεχόμενη πρόταση. Η απάντησή του ήταν η εξής: "Δεν μπορώ να πω συγκεκριμένο ποσό. Καταλαβαίνουμε ότι άλλα είναι τα χρήματα που θα ζητούσαμε από μια ομάδα της Premier League, για παράδειγμα, και άλλα από μια κυπριακή".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.