Αποφάσισαν αναστολή και στον ΟΦΗ

18:52 | 31/03/2020

Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες εταιρείες στην χώρα, η ηρακλειώτικη ΠΑΕ προχώρησε σε αναστολή λειτουργίας μέχρι νεότερης εισήγησης του κράτους.

Η δύσκολη περίοδος και τα προβλήματα που έχει προκαλέσει ο κορωνοϊός, δεν άφησαν ανεπηρέαστο τον Όμιλο.

Οι «ασπρόμαυροι» αποφάσισαν να μπουν σε αναστολή λειτουργίας, έπειτα από διοικητική εντολή, αφού εμπίπτει στην Απόφαση Δ1α/ΓΠ.οικ. 19024 ΦΕΚ Β΄915/17-3-20 για την επιβολή του μέτρου της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας ιδιωτικών επιχειρήσεων, στο σύνολο της Επικράτειας, προς περιορισμό της διασποράς του COVID-19.

Η κίνηση αυτή αφορά όλους όσοι έχουν προσληφθεί με σχέση εξαρτημένης εργασίας από την ΠΑΕ. Πέρα, δηλαδή, από τους υπαλλήλους, «αγγίζει» και τους ποδοσφαιριστές.

Όλοι όσοι, έτσι, ανήκουν σ’ αυτή την κατηγορία έχουν τη δυνατότητα να λάβουν το επίδομα των 800 ευρώ, όπως προβλέπεται από τις σχετικές διατάξεις.

Στο μεταξύ, η περίπτωση του ΟΦΗ δεν έχει καμία σχέση με άλλων ομάδων. Το γεγονός πως σήμερα ανακοινώθηκε ότι οι ΠΑΕ μπήκαν στους ΚΑΔ που εντάσσονται στα μέτρα στήριξης, δεν αφορά στον Όμιλο.

Το αίτημα της Λίγκας έγινε για τους συλλόγους, που δεν είχαν δηλώσει τους ποδοσφαιριστές τους ως εργαζομένους στην Εργάνη. Ο ΟΦΗ το είχε κάνει από την πρώτη στιγμή κι έτσι δεν επηρεαζόταν από αυτή την απόφαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ΟΦΗ, το ερωτηματικό και η επόμενη μέρα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.