Ο ΟΦΗ, το ερωτηματικό και η επόμενη μέρα

ΟΦΗ

Στον ΟΦΗ εξετάζουν όλες τις παραμέτρους και τις νέες συνθήκες που έχει φέρει ο κορωνοϊός.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η δράση στον Όμιλο έχει σταματήσει εδώ και αρκετό καιρό. Από τη στιγμή που η Super League 1 διακόπηκε, οι «ασπρόμαυροι» μένουν σπίτι, γυμνάζονται όσο μπορούν και περιμένουν και εκείνοι τις εξελίξεις.

Στον εξωαγωνιστικό τομέα, πάντως, και συγκεκριμένα στα διοικητικά, η ροή των πραγμάτων κυλάει κανονικά. Μέχρι, τώρα, η πανδημία δεν έχει επηρεάσει το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Είναι ξεκάθαρο πως πλέον ο ηρακλειώτικος σύλλογος αποπνέει υγεία σε κάθε επίπεδο και με επικεφαλής πια τον Μιχάλη Μπούση είναι εξαιρετικά «στιβαρός».

Η δυναμική είναι μεγάλη, ενώ εμπνέει, αν μη τι άλλο, ασφάλεια και σιγουριά. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, θα ήταν ψέμα να πει κανείς πως η όλη κατάσταση αφήνει αδιάφορους τους ιθύνοντες του ΟΦΗ.

Ο κορωνοϊός έφερε το «λουκέτο» στο πρωτάθλημα, στοιχείο που προκαλεί ζημιές στα ταμεία της ΠΑΕ. Το φαινόμενο, βεβαίως, είναι παγκόσμιο, οπότε και στον Όμιλο δε θα μπορούσαν να το παρακάμψουν έτσι απλά. Πάντως, η κρητική ομάδα πριν πεινάσει μαγειρεύει, αφού για του χρόνου έχει εξασφαλισμένες χορηγίες με σημαντικά «ονόματα» που θα φέρουν χρήματα στα ταμεία. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποια ερωτηματικά, όπως το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο (φέτος λήγει η συμφωνία με τη NOVA).

Οι συζητήσεις της διοίκησης προς το παρόν γίνονται τηλεφωνικά και περιορίζονται σε διάφορα ζητήματα διαδικαστικού περιεχομένου. Είναι, δηλαδή, βέβαιο πως δεν έχουν παρθεί αποφάσεις επί του θέματος.

Υπάρχει, ωστόσο, μία διάθεση «διαβάσματος» όλων των συνθηκών και όλων των παραμέτρων, ώστε να μη διαταραχθούν οι ισορροπίες. Στον ΟΦΗ βρίσκονται σε εγρήγορση για να κυλήσει ομαλά αυτή η «άγονη» περίοδος.

Τα πάντα αιωρούνται, κάτι που από μόνο του «γεννάει» ένα επιπλέον σκεπτικισμό. Όταν κοτζάμ κολοσσοί του ποδοσφαιρικού πλανήτη παίρνουν μέτρα, τότε δεδομένα το νέο «σκηνικό» που διαμορφώνεται, απαιτεί σωστή διαχείριση.

Στον ΟΦΗ φυσικά και δεν καταλαμβάνονται από πανικό. Αντιμετωπίζουν, αντίθετα, ψύχραιμα αυτή την τάξη πραγμάτων, ώστε να χαράξουν τα όσο γίνεται πιο σίγουρα τα «βήματα», πάνω στα οποία θα περπατήσουν μέχρι να βγει απ’ αυτή τη δύσκολη φάση όλη η ανθρωπότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ναμπί-Μπράουν: Όλα όσα απάντησαν στον κόσμο

«Γεντί Κουλέ»: Το καμάρι της περιφέρειας

Η επίσημη αντίδραση της NOVA στα σενάρια αναδιάρθρωσης

Η κανονικότητα του ΟΦΗ σε καιρό πανδημίας

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.