Αποφασίζει για τα τηλεοπτικά

ΟΦΗ

Την απόφαση για το ποια θα είναι η νέα «τηλεοπτική στέγη», στη Super League πλέον, αναμένεται να πάρουν άμεσα, ίσως και μέσα στις επόμενες ώρες, οι διοικούντες τον ΟΦΗ.

Η διοίκηση της κρητικής ομάδας έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της για τη νέα αγωνιστική χρονιά, προκειμένου να μην χάνει χρόνο και να είναι το συντομότερο δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένη, για την πρόκληση της Super League. Όπως είχαμε αναφέρει το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων θα ήταν το πρώτο από τα ζητήματα της «επόμενης ημέρας» που θα απασχολούσε τους διοικούντες.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν υπάρξει προχωρημένες συζητήσεις με τη Nova, η οποία δείχνει πως είναι κοντά στο να αποκτήσει τα δικαιώματα του ΟΦΗ, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Capitano.gr. Η συγκεκριμένη πρόταση περιλαμβάνει ένα στάνταρ ποσό, το οποίο θα μπορεί να αυξηθεί, βάσει των μπόνους που θα υπάρχουν. Η πρόταση αυτή δεν είναι η μόνη που έχει στη διάθεσή της η διοίκηση της κρητικής ομάδας, είναι όμως η πλέον ικανοποιητική.

Η απόφαση αναμένεται να παρθεί άμεσα, ίσως και εντός της ημέρας (12/4), καθώς το απόγευμα της Πέμπτης θα υπάρξει συμβούλιο της ΠΑΕ, όπου βασικό θέμα συζήτησης θα είναι αυτό.

Ο λόγος προφανής. Οι διοικούντες θέλουν να γνωρίζουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το ποσό που θα μπει στο ταμείο της ομάδας από την τηλεόραση, προκειμένου να καθοριστεί το μπάτζετ της ερχόμενης χρονιάς, βάσει του οποίου θα αρχίσουν να υλοποιούνται και τα αγωνιστικά θέματα, για τα οποία την πρώτη και την τελευταία κουβέντα θα έχει ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Η παραμονή του προπονητή είναι στα «θέλω», τόσο της διοίκησης, όσο και του ίδιου και ζητούμενο είναι να κλείσει το συγκεκριμένο ζήτημα το ταχύτερο δυνατό, προκειμένου να ξεκινήσει η υλοποίηση των πλάνων για τη Super League, χωρίς να υπάρξει χαμένος χρόνος.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.