Πρώτη προτεραιότητα της «επόμενης ημέρας» τα τηλεοπτικά

11:03 | 30/03/2018

Μπορεί η νέα διοίκηση να μην έχει συγκροτηθεί σε σώμα και η ομάδα μαθηματικά να μην έχει εξασφαλίσει ακόμα την άνοδο, όμως οι πρώτες κινήσεις για τον σχεδιασμό της «επόμενης ημέρας», έχουν ήδη ξεκινήσει…

Το πρώτο και βασικό ζήτημα δεν είναι άλλο από την αδειοδότηση της ομάδας, θέμα το οποίο εξελίσσεται απόλυτα ομαλά, έπειτα από τη συνδρομή και βοήθεια παραγόντων και επιχειρηματιών χάρη στην οποία συγκεντρώθηκε το απαιτούμενο ποσό. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και μια σειρά άλλων ζητημάτων, κοινός παρανομαστής των οποίων είναι το οικονομικό…

Ζητούμενο η συνέχεια στην οικονομική τόνωση του ταμείου, ενόψει μιας συνέχειας οι απαιτήσεις της οποίας θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερες από αυτές που υπάρχουν σήμερα. Η οικονομική συνέπεια στις συμφωνίες που έχουν γίνει, απαιτεί και θα συνεχίσει να απαιτεί χρήματα και για το λόγο αυτό ο οικονομικός σχεδιασμός είναι κάτι το οποίο έχει ήδη να απασχολεί τους διοικούντες.

Το τηλεοπτικό συμβόλαιο όταν με το καλό ο ΟΦΗ θα επιστρέψει στη Super League, αναμένεται να είναι η βασική πηγή εσόδων για τη νέα αγωνιστική χρονιά και πάνω σε αυτό έχουν ήδη στρέψει την προσοχή και το ενδιαφέρον τους οι διοικούντες. Πληροφορίες του Capitano.gr αναφέρουν πως έχει ήδη γίνει μια πρώτη, εντελώς ανεπίσημη, συζήτηση και έρευνα, τα αποτελέσματα της οποίας είναι θετικά.

Το όνομα και η δυναμική του ΟΦΗ είναι τέτοια που αναμένεται να του επιφέρουν ένα καλό τηλεοπτικό συμβόλαιο, το οποίο θα συζητηθεί σε επίσημη βάση μόλις εξασφαλιστεί η άνοδος, προκειμένου να «πέσουν» οι υπογραφές όσο πιο γρήγορα γίνεται. Τα πρώτα χρήματα αυτού του συμβολαίου θα είναι και το εφόδιο προκειμένου να συνεχιστεί η ρύθμιση στις οι τρέχουσες οικονομικές εκκρεμότητες, αλλά να ξεκινήσει παράλληλα και ο αγωνιστικός σχεδιασμός για τη νέα χρονιά.

Αυτός θα γίνει βεβαίως βάσει των εισηγήσεων του Νίκου Παπαδόπουλου, με τον οποίο οι διοικούντες θα έχουν μια πρώτη επίσημη συζήτηση, μετά το Πάσχα και αφού το νέο διοικητικό σχήμα έχει καταρτιστεί τυπικά σε σώμα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.