Αποφασίζουν για κόσμο στα γήπεδα!

Super League

Ο κύβος ερρίφθη. Η κυβέρνηση δίνει το «ok» στην πρόταση του ΟΦΗ και ο κόσμος επιστρέφει στα γήπεδα

Όπως διαβάσατε νωρίτερα με βάση δημοσίευμα του δημοσιογράφου Κυριάκου Θωμαϊδη, η κυβέρνηση, αφού πρώτα άκουσε την εισήγηση των ειδικών, δίνει το «οκ» για επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα. Δηλαδή ένα ποσοστό του κόσμου στις εξέδρες, ό,τι είχε προτείνει ο ΟΦΗ από την προηγούμενη σεζόν.

Αυτό, μάλιστα, θα συζητηθεί στη συνεδρίαση της Λίγκας την Παρασκευή, η οποία πλέον είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Δεν είναι μόνο το θέμα του κόσμου που θα συζητηθεί, αλλά και η επιστολή του Ολυμπιακού που ζητά... απόσχιση της Λίγκας από την ΕΠΟ, ενώ θα γίνει και η κλήρωση του πρωταθλήματος. Για την κλήρωση διαβάσατε σε ρεπορτάζ του Capitano.gr σχετικά με τις προτάσεις που έχουν γίνει και τις ιδιαιτερότητες της 1ης αγωνιστικής.

Όσον αφορά στο θέμα της επιστροφής των φιλάθλων, θα γίνει ενημέρωση στη Λίγκα για τις τελευταίες εξελίξεις και τη θετική έκβαση και θα παρθούν οι ανάλογες αποφάσεις. Μιλάμε πάντα για ποσοστό φιλάθλων στις εξέδρες (10% ή 20%), αλλά είναι άγνωστο από πότε θα ισχύσει. Αν, δηλαδή, θα το δούμε από την 1η αγωνιστική (πράγμα δύσκολο).

Βέβαια, στη Super League θα παρακολουθούν την επικαιρότητα με τον κορωνοϊό και τον αριθμό των κρουσμάτων, αφού πρόκειται για ένα θέμα που μπορεί να διαφοροποιεί τις εξελίξεις, ενώ κρατούν χαμηλά τον πήχη και δεν πανηγυρίζουν. Χαμηλά η μπάλα και βλέπουμε.

Το σίγουρο είναι ότι μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα έστω και σε μικρό αριθμό. Μία μερική κανονικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ελπίδες για κόσμο στα γήπεδα

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για «γάμο» με τη NOVA

Η κλήρωση, οι Ευρωπαίοι και οι μέρες της πρεμιέρας

Στο «Γεντί Κουλέ» με τον Απόλλωνα, στο ΟΑΚΑ το επόμενο ματς

Ο Ολυμπιακός ζητά αυτονόμηση της Λίγκας από την ΕΠΟ!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.