Απογοητευμένος ο Ιμπραΐμοβιτς

10:57 | 24/01/2021

Μετά την ήττα από την Αταλάντα.

Η Μίλαν έχασε 3-0 στο Σαν Σίρο και η εμφάνιση της ήταν πολύ άσχημη, κάτι που δεν άρεσε στον Σουηδό σούπερ σταρ.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ήταν απογοητευμένος και υποστήριξε πως δεν πήρε τις απαραίτητες βοήθειες από τους συμπαίκτες του. Αναλυτικά είπε:

«Ένιωσα πολύ απομονωμένος στο πρώτο ημίχρονο. Όταν έχω την μπάλα θέλω να είναι κάποιος κοντά μου για να βοηθήσει. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και ήμουν μόνος συνέχεια. Ίσως να φταίει και η πίεση που έκαναν οι παίκτες της Αταλάντα.

Πολλά πράγματα πήγαν λάθος. Δεν θέλω να πω δικαιολογίες, καθώς ήταν ένα ματς στο οποίο εμείς θέλαμε θετικό αποτέλεσμα και μόνο. Δεν τα καταφέραμε όμως σήμερα. Τώρα το σημαντικό είναι να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας και την ενέργεια μας, καθώς ακολουθεί γρήγορα η επόμενη αναμέτρηση. Δυστυχώς αυτό δεν απέχει και πάρα πολλές μέρες.

Μετά από 38 ματς έχουμε χάσει μόλις δύο ματς στην Serie A, δεν είναι και άσχημο ποσοστό. Δυστυχώς χάσαμε πολλούς έμπειρους παίκτες και ήρθαν κάποιοι με μικρότερη εμπειρία. Αυτό δεν το λέω σαν δικαιολογία.

Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Είμαστε οι πρωταθλητές χειμώνα, όμως αυτό δεν σημαίνει τίποτα για εμένα. Το δύσκολο κομμάτι τώρα ξεκινάει, αλλά μέχρι στιγμής τα έχουμε καταφέρει περίφημα».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.