Απολογισμός και... εκπλήξεις στη συνέντευξη Τύπου

ΟΦΗ

Με ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή συνέντευξη Τύπου της ΠΑΕ ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ»

Στις 14:00 παρουσία του Μιχάλη Μπούση οι επικεφαλής θα κάνουν τον απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε και όπως όλα δείχνουν θα αναφερθούν και στην επόμενη μέρα της κρητικής ΠΑΕ.

Και μόνο η παρουσία του αφεντικού του ΟΦΗ στο πάνελ δίνει ιδιαίτερη σημασία στη συνέντευξη Τύπου. Ο Όμιλος αφήνει πίσω του τη σεζόν και κοιτάζει πλέον στο μέλλον, με τον Νίκο Νιόπλια να παραμένει στον πάγκο και μία σειρά από θέματα να είναι σε εξέλιξη. Οι εργασίες στο ΒΑΚ, τα πλάνα της διοίκησης για την επόμενη μέρα, η εξέλιξη του πρότζεκτ.

Όπως όλα δείχνουν, η σημερινή συνέντευξη Τύπου δεν θα έχει μόνο το χαρακτήρα του απολογισμού, αφού το ίδιο σημαντικό είναι και το «αύριο» του συλλόγου σε ό,τι αφορά τους στόχους και τα πλάνα. Μένει να δούμε τι... εκπλήξεις έχουν ετοιμάσει οι επικεφαλής που θα «ζεστάνουν» τον κόσμο.

Τη συνέντευξη Τύπου που θα αρχίσει στις 14:00 στην αίθουσα Τύπου του «Γεντί Κουλέ» μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά από το Capitano.gr, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν ρεπορτάζ, παραλειπόμενα, αρθρογραφίες και podcast.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.