Γιατί τα δύο τελευταία ματς του ΟΦΗ είναι τα πιο σημαντικά

09:00 | 23/04/2024

Η πρόσφατη ατάκα του Δέλλα και τα τελικά συμπεράσματα για το σχηματισμό του ρόστερ της νέας σεζόν.

Δύο παιχνίδια έμειναν για τα πλέι άουτ για να ολοκληρωθεί η σεζόν του ΟΦΗ και «ας παν' στην ευχή τα παλιά» που λέει και το τραγούδι. Μία χρονιά ασανσέρ, με συναισθήματα να θυμίζουν ρόλερ κόστερ, με απογοήτευση για την απώλεια του στόχου των πλέι οφ, αλλά και χαμόγελα για τη δουλειά που γίνεται με τον Δέλλα στον πάγκο.

Δύο παιχνίδια για τον ΟΦΗ για να πέσει η αυλαία των πλέι άουτ, κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό και μπορεί βαθμολογικό κίνητρο να μην υπάρχει, αλλά για τον Τραϊανό Δέλλα ίσως να είναι από τα πιο σημαντικά που έχει δώσει η ομάδα επί θητείας του.

Το είπε μετά το ματς με τον Βόλο: «Να δούμε κάποια παιδιά για να βγουν τα τελικά συμπεράσματα και να μην αδικηθεί κάποιος». Αξιολόγηση λέγεται αυτό, η οποία είναι σε εξέλιξη από την πρώτη μέρα που ο Μακεδόνας προπονητής ανέλαβε τον ΟΦΗ. Αξιολογεί, κρίνει και στο τέλος θα κάνει το ταμείο για να βάλει μπρος τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Κίνητρο δεν ήθελαν οι παίκτες; Κίνητρο έχουν. Ο Δέλλας θέλει να «κλείσει» με τον έλεγχό του και να σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη για το ρόστερ προτού κάνει τις εισηγήσεις για να αρχίσει σιγά-σιγά ο (μακρύς είναι αλήθεια) δρόμος του σχεδιασμού.

Προφανώς ο προπονητής του Ομίλου έχει βγάλει πολλά συμπεράσματα, δεν περιμένει τα δύο συγκεκριμένα παιχνίδια, αλλά και αυτά θα παίξουν τον ρόλο τους στις τελικές αποφάσεις.

Μη ξεχνάτε πως μιλάμε για ένα κρίσιμο καλοκαίρι με πολλά συμβόλαια να λήγουν και τον οργανισμό να καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις ώστε τη νέα σεζόν ο ΟΦΗ να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός αφήνοντας πίσω την απογοήτευση της τρέχουσας.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.