Απόλυτη σοβαρότητα και στα φιλικά…

13:38 | 20/05/2018

Προφανώς όπως από την πρώτη στιγμή αναφέραμε, το αγωνιστικό σκέλος ενός φιλικού αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ειδικά στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς είναι δευτερεύων, δεν μπορεί όμως να παραβλεφθεί και εντελώς.

Στον αγώνα που έδωσε στη Νεάπολη ο ΟΦΗ με την τοπική ΑΕΝ για τη στήριξη ποδοσφαιριστή της περιοχής, όλοι όσοι αγωνίσθηκαν από τον Όμιλο έδειξαν ύψιστη σοβαρότητα σε όλη τη διάρκειά του. Κάποιοι ίσως για να δείξουν πως αξίζουν να βρίσκονται στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική χρονιά, οι περισσότεροι όμως για να αποδείξουν για μια ακόμα φορά πως αυτό που έκανε την κρητική ομάδα να ξεχωρίζει στην εφετινή πορεία της προς τον τίτλο, ήταν η σοβαρότητα με τις οποία αντιμετώπιζε όλα τα ματς. 

Ενδεχόμενος να βρεθούν κάποιοι να πουν «καλά δέκα γκολ; Δεν σεβάστηκαν τον αντίπαλο;», αυτό όμως έχει και την άλλη όψη. Το ότι επειδή σεβάστηκαν αυτούς που τους προκάλεσαν και το έκαναν για να έχουν στην πόλη τους μια μεγάλη ομάδα, ο ΟΦΗ αγωνίσθηκε βάσει των δυνατοτήτων του. Η ομάδα δεν πήγε για χαβαλέ, ούτε οι ποδοσφαιριστές για αγγαρεία, αλλά για να δείξουν τις αγωνιστικές τους αρετές και να ικανοποιήσουν και τους θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο. 

Όπως και να έχει, πέραν επαναλαμβάνουμε της ουσίας του φιλικού που είναι και αυτό που θα μείνει σε όλους, η βοήθεια προς τον συνάνθρωπο, ο Παπαδόπουλος είδε κάποιους παίκτες να τον βάζουν σε… δεύτερες σκέψεις για το αν πρέπει να αποχωρήσουν από την ομάδα…

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.