Απομένει μόνο η ανακοίνωση της συνεργασίας ΟΦΗ-Nova

22:23 | 25/04/2018

Οριστική θα πρέπει να θεωρείται η νέα τηλεοπτική στέγη του ΟΦΗ με την επιστροφή του στη Super League, η οποία θα είναι η Nova.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η κρητική ομάδα και το συνδρομητικό κανάλι ήταν σε προχωρημένες συζητήσεις και το μόνο που απέμενε ήταν να ρυθμιστούν κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες. Και αυτές όμως τακτοποιήθηκαν και έτσι όπως επιβεβαιώνεται, τόσο από τη Nova, όσο και από τον ΟΦΗ, η συμφωνία είναι δεδομένη. 

Μάλιστα προ ημερών βρέθηκε στο Ηράκλειο ιθύνον στέλεχος του καναλιού, προκειμένου να συζητηθούν και να λυθούν οι τελευταίοι άξονες της συνεργασίας, οι οποίοι ήταν καθαρά τεχνικοί. Στο οικονομικό σκέλος, η συμφωνία είναι αρκετά καλή, η οποία μπορεί να φτάσει μαζί με τα bonus σε… επταψήφιο νούμερο. 

Στον ΟΦΗ δεν ήθελαν να «μπλέξουν» στην αβεβαιότητα που υπάρχει με τις άστεγες τηλεοπτικά ΠΑΕ και για το λόγο αυτό συμφώνησαν με τη Nova, από τη στιγμή μάλιστα που όπως προαναφέραμε η οικονομική της πρόταση ήταν συμφέρουσα. Μόλις επισημοποιηθεί η επιστροφή του Ομίλου στη Super League, θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές. 

Με τη Nova επίσης έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία και οι: ΑΕΚ, ΟΣΦΠ,ΠΑΟΚ, Πανιώνιος, Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννενα, Λεβαδειακός και Λάρισα, ενώ και ο Άρης που επίσης βρίσκεται «με το ένα πόδι» στη Super League, είναι κοντά στο να συμφωνήσει.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.