Απότομη προσγείωση για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

18:17 | 22/08/2021

Έμεινε στο 1-1 με την Σαουθάμπτον

Μετά την εμφατική νίκη στην πρεμιέρα επί της Λιντς, η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έμεινε στο 1-1 κόντρα στη Σαουθάμπτον στο «St. Mary’s».

Οι «κόκκινοι διάβολοι» μπορεί να είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο, με την εξέλιξη που είχε το παιχνίδι μπορούν να αισθάνονται και τυχεροί από τον βαθμό της ισοπαλίας, με τον Ντε Χέα να βάζει υποψηφιότητα για μία από τις κορυφαίες επεμβάσεις της σεζόν.

Μόλις στο 7’ η Γιουνάιτεντ κατάφερε να χάσει μία ευκαιρία από αυτές που δεν χάνονται, καθώς τέσσερις παίκτες της δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα της ανυπεράσπιστης εστίας, με τον Μαγκουάιρ να σημαδεύει και το οριζόντιο δοκάρι της εστίας.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, η Σαουθάμπτον κατάφερε στο 30’ να πάρει το προβάδισμα με γκολ του Τσε Άνταμς, που με σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Ντε Χέα, με την μπάλα να κοντράρει κιόλας πάνω στο πόδι του Φρεντ. Ωστόσο, σε αυτή τη φάση οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ πάνω στον Μπρούνο Φερνάντες, με τον Πορτογάλο να είναι έξαλλος με το… μη σφύριγμα από τον διαιτητή.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.