Αρχή με ήττα για τις νεανίδες του ΟΦΗ

20:17 | 11/04/2018

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων, που διεξάγεται στα Λουτρά Αιδηψού, ο ΟΦΗ. ​

Η ομάδα του Ηρακλείου έχασε την πρεμιέρα της στο τουρνουά με 64-37 από τον Έσπερο Πάτρας. Οι νικήτριες πήραν από την πρώτη περίοδο ένα σημαντικό προβάδισμα, το οποίο και διατήρησαν μέχρι τέλους. Τα κορίτσια του Μάνου Καρλάφτη αντιμετωπίζουν την Πέμπτη (12/4) στις 16.00 τον Πιερικό Αρχέλαο.

Δεκάλεπτα: 8-24, 14-31, 27-47, 37-64

Διαιτητές: Γαζέτας, Δόλγυρας

ΟΦΗ (Καρλάφτης): Φραγκάκη 2, Ιατράκη 2, Παπαδάκη Αικ., Βάτσινα 10, Μπορμπαντωνάκη, Παπαδάκη Ευ., Διαμαντάκη, Κουρατόρα 9(1), Τζανετή 6(2), Κασαπίδη, Σφακιανάκη 5, Λιόντα 3(1).

Έσπερος Πάτρας (Πέτροβιτς): Μιχαηλίδου 3, Ψυρρή 11(3), Νάτσκου, Μπαλάση, Τσιακμά 4, Γιαννοπούλου, Τραγούστη 16, Ρεκουνιώτη 12, Μιχαηλίδου 6, Αργυροπούλου 3.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο τεχνικός του ΟΦΗ τόνισε: «Είμαστε μία ομάδα που αποτελείται από μικρά κορίτσια. Από εκεί και πέρα, αυτή η ομάδα στηρίζεται στα σουτ. Σήμερα δεν μας πήγε καθόλου και αμυντικά προσπαθήσαμε στο πρώτο ημίχρονο να το ελέγξουμε, δεν τα καταφέραμε όμως στο δεύτερο. Ο Έσπερος έπαιξε καλύτερα και πήρε τη νίκη. Εμείς ήρθαμε να διασκεδάσουμε κάθε παιχνίδι και να παλέψουμε».    

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.