Αρχηγού παρόντος…

09:22 | 04/04/2019

Ο Μιχάλης Μπούσης δεν αφήνει τον ΟΦΗ μόνο αυτές τις κρίσιμες ώρες και θα παρακολουθήσει από κοντά τη «μάχη» παραμονής κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης του Ομίλου δε γινόταν να λείψει από το κρίσιμο… ραντεβού με τους Ηπειρώτες. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ενδεχομένως να παίζονται και οι κόποι μίας χρονιάς για τον ηρακλειώτικο σύλλογο και το «αφεντικό» των «ασπρόμαυρων» δεν ήταν δυνατόν ν’ απουσιάσει.

Θα βρίσκεται, έτσι, κανονικά στις εξέδρες του «Γεντί Κουλέ» το απόγευμα του Σαββάτου (06/04) με την προσδοκία πως ο Χάιμε Βέρα και οι παίκτες του θα πάρουν τη νίκη, ώστε ν’ αυξηθούν οι ελπίδες σωτηρίας και παράλληλα για να ευχαριστήσουν τον κόσμο, που αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο.

Είναι γνωστό, εξάλλου, ότι ο Μπούσης δεν πρόκειται ν’ αναχωρήσει για τις ΗΠΑ πριν ανακοινωθεί η απόφαση της έφεσης που έχει ασκήσει το ιστορικό σωματείο για την ποινή που του έχει επιβληθεί για την αναμέτρηση της περασμένης σεζόν με τον Αιγινιακό.

Έτσι κι αλλιώς ο μεγαλομέτοχος του ΟΦΗ δείχνει εμπράκτως ότι από την πρώτη στιγμή στηρίζει με την παρουσία του το ποδοσφαιρικό τμήμα και οπότε του το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του έρχεται στην Ελλάδα και βρίσκεται κοντά στην ομάδα. 

Αποτελεί, άλλωστε, και για τον ίδιο μία… πρόκληση η φετινή περίοδος. Κόντρα σε όλους και σε όλα ο Μπούσης θέλει όσο τίποτα άλλο τη δικαίωση του Ομίλου εντός, αλλά και εκτός αγωνιστικών χώρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης...

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.