​Αρνητής πρόεδρος σε ομάδα τοπικού συγκλονίζει λίγο πριν πεθάνει

SMS
21:48 | 12/11/2021

Συγκλονισμένοι στη Φθιώτιδα.

Θρήνος στο Φθιωτικό ποδόσφαιρο και στο Νέο Κρίκελλο για τον χαμό του 51χρονου Προέδρου της ομάδας Γιώργου Χαντζή από κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο Πρόεδρος της τοπικής ομάδας είχε εισαχθεί σε άσχημη κατάσταση στο Νοσοκομείο Λαμίας στις 2 Νοεμβρίου και τρεις ημέρες αργότερα διασωληνώθηκε, εξαιτίας των επιπλοκών που του δημιούργησε η νόσος. Δυστυχώς άντεξε μία εβδομάδα και σήμερα Παρασκευή 12 Νοεμβρίου κατέληξε.

Συγκλονισμένος ο ξάδερφός του και πρόεδρος της Κοινότητας του Νέου Κρικέλλου Δημήτρης Χαντζής, περιγράφει στο LamiaReport την τελευταία επικοινωνία που είχε μαζί του. «Ο Γιώργος δεν πίστευε ότι ο κορωνοϊός ήταν τόσο επικίνδυνος όσο έλεγαν και δεν είχε κάνει το εμβόλιο. Ακόμη και όταν νόσησε, πίστευε ότι θα το περάσει όπως το κρυολόγημα. Δυστυχώς οι φόβοι όλων μας, που τον παροτρύναμε να εμβολιαστεί, επαληθεύτηκαν», λέει στο LamiaReport και προσθέτει τα τελευταία συγκλονιστικά λόγια του αγαπημένου του ξάδερφου: «Η μεγαλύτερη βλακεία που έκανα στη ζωή μου ήταν να μην κάνω το εμβόλιο. Δημήτρη πες σε όλους να εμβολιαστούν να σώσουμε ζωές»!

Πηγή: lamiareport.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.