Αρνητική εξέλιξη με Σαλίμι

13:41 | 11/08/2019

Η πιθανή αποχώρηση στόπερ από την Τράκτορ Σάζι ίσως δυσκολέψει κι άλλο την προσπάθεια του ΟΦΗ για την απόκτηση του Ιρανού παίκτη.

Ο Όμιλος δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια για να εντάξει στο δυναμικό του τον Ιμάν Σαλίμι, ο οποίος αποτελεί το βασικό στόχο του για τα μετόπισθεν.

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός αποτελεί τον «εκλεκτό» του τεχνικού επιτελείου, αφού συγκεντρώνει όλα εκείνα τα αγωνιστικά στοιχεία που θέλει .

Το θέμα είχε ξεκινήσει αρκετά καλά για τους «ασπρόμαυρους», που είχαν καταλήξει ουσιαστικά σε συμφωνία, όμως η ξαφνική αλλαγή στάσης της ομάδας του διαφοροποίησε αρκετά τα δεδομένα.

Αύξησε, δηλαδή, τις οικονομικές της απαιτήσεις και οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι πλέον… σκληρές, παρόλο που με τον ποδοσφαιριστή ο ΟΦΗ φέρεται να έχει συμφωνήσει σχεδόν σε όλα.

Τις τελευταίες ώρες, βέβαια, στην Τράκτορ Σάζι έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις, οι οποίες ίσως επηρεάσουν και τον ηρακλειώτικο σύλλογο.

Για την ακρίβεια πρόκειται ν’ ανεβάσουν το βαθμό δυσκολίας του έργου του για να κάνει δικό του τον Σαλίμι.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα στο Ιράν αναφέρουν ότι ο Μασίχ Ζαχεντί αναμένεται ν’ αποτελέσει άμεσα παρελθόν.

Ο 26χρονος στόπερ αποκτήθηκε το καλοκαίρι, ωστόσο έχει μιλήσει με τον προπονητή του, Μουσταφά Ντενιζλί, ο οποίος έχει συναινέσει για την αποχώρηση του.

Αν, έτσι, τα ρεπορτάζ επιβεβαιωθούν, τότε το συγκρότημα του Τούρκου τεχνικού μένει με μόλις 2 στόπερ και θα βγει στην αγορά, σύμφωνα πάντα με τα όσα γράφονται, για την αντικατάσταση του.

Σε περίπτωση, επομένως, που ισχύσουν όλα τα παραπάνω, οι πιθανότητες ν’ αφήσουν τον Σαλίμι οι Πέρσες μειώνονται. Ακόμη κι έτσι, πάντως, είναι δεδομένο ότι στον Όμιλο δε θα εγκαταλείψουν την προσπάθεια για να τον αποκτήσουν.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Μάχη» για Σαλίμι

Σενάριο για OPEN TV και ΟΦΗ

Το ίδιο πρόβλημα στον ΟΦΗ

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.