«Μάχη» για Σαλίμι

21:00 | 08/08/2019

Ο ΟΦΗ δεν… παραιτείται από την περίπτωση του Ιρανού στόπερ-«Σύμμαχος» για τον Όμιλο ο παίκτης.

Ο Ιμάν Σαλίμι αποτελεί το βασικό στόχο του ηρακλειώτικου συλλόγου για το κέντρο της άμυνας και οι «ασπρόμαυροι» είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Το θέμα είχε αρχίσει ιδανικά για το σύνολο του Γιώργου Σίμου, που είχε τελειώσει ουσιαστικά την υπόθεση, πριν η Τράκτορ Σάζι ανεβάσει ξαφνικά τις απαιτήσεις της, γεγονός που περιέπλεξε την κατάσταση.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας του. Ο Τούρκος προπονητής, Μουσταφά Ντενιζλί, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιρανικού Τύπου, δε συζητάει την παραχώρηση του Σαλίμι, αφού έχει στηρίξει πάνω του την αμυντική γραμμή του συγκροτήματος του, ωστόσο τα πάντα είναι ανοικτά.

Οι διαπραγματεύσεις του ΟΦΗ με τους Πέρσες καλά κρατούν και παίζεται ένα… σκληρό πόκερ γύρω από τη μεταγραφή του.

Το θετικό, βέβαια, για τον Όμιλο είναι  ο ίδιος ο παίκτης. Ο Σαλίμι έχει ουσιαστικά συμφωνήσει με τους «ασπρόμαυρους» και φυσικά θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη.

Οι ιθύνοντες της ομάδας του Ηρακλείου μιλάνε φυσικά και με τους εκπροσώπους του και απομένουν μονάχα κάποιες λεπτομέρειες για να… δώσουν τα χέρια με τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Το «εμπόδιο», έτσι, για την ολοκλήρωση του deal αποτελεί η Τράκτορ Σάζι, ωστόσο στον ΟΦΗ δε σταματάνε τη «μάχη» για να κάνουν δικό τους τον «εκλεκτό» του τεχνικού επιτελείου για τα μετόπισθεν. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σαλίμι - ΟΦΗ, ώρα μηδέν!

Φάκελος τηλεοπτικά: TV or not TV?

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.