Ασσαργιωτάκης: «Πώς επιτρέπει η ΕΠΟ τη διεξαγωγή φιλικών;»

17:17 | 10/01/2022

Ο πρόεδρος του Πόρου μίλησε για την ενίσχυση στην ομάδα του, ενώ έθεσε μία εύλογη ερώτηση, σχετικά με το πως επιτρέπεται η διεξαγωγή φιλικών αγώνων, από τη στιγμή που το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής διακόπηκε λόγω της επέλασης του κορωνοϊού.

Είπε αναλυτικά στο σάιτ mikriliga.com:

«Ο Πόρος παραμένει πιστός στο πλάνο του και σε αντίθεση με άλλες ομάδες που ξαναστήνονται από την αρχή, θα αποκτήσει παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις, που το τεχνικό επιτελείο κρίνει ότι χρειάζεται ενίσχυση. Οι στόχοι μας έχουν εντοπιστεί και επειδή βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή σε συζητήσεις δε θέλω να αναφέρω κάποιο όνομα. Θα αποκαλύψω μόνο ότι κινούμαστε για δύο πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές που πιστεύουμε ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Πρόκειται για ένα αμυντικό χαφ και έναν εξτρέμ.

Από εκεί και πέρα, θέλω να εκφράσω δημόσια μία απορία. Πως είναι δυνατόν, ενώ διακόπηκε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, η ΕΠΟ να επιτρέπει τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων; Είναι νομίζω μία εύλογη ερώτηση, την οποία θα θέσω και στη συντονιστική επιτροπή που έχουμε συγκροτήσει για την κατηγορία.

Δεν καταλαβαίνω πως επιτρέπουν από την Ομοσπονδία το να γίνονται αυτά τα φιλικά παιχνίδια. Εκτός από τον κίνδυνο μετάδοσης του κορωνοϊού που ελλοχεύει, είναι και μία μεγάλη αδικία για όσες ομάδες -μεταξύ των οποίων και ο Πόρος- σέβονται την απόφαση που πάρθηκε για αναβολή της αγωνιστικής. Πρόκειται για αθέμιτο ανταγωνισμό, καθώς αυτές οι ομάδες υπό την ανοχή που υπάρχει, διατηρούνται σε φόρμα ενώ θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.