Άτυχος στα Τρίκαλα ο ΑΟΧ/Κισσαμικός

21:01 | 16/05/2018

Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός έχασε 2-1 στα Τρίκαλα από την τοπική ομάδα για την 32η αγωνιστική της Football League και γνώρισε την ήττα μετά από 8 συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα.

Το συγκρότημα, βέβαια, του Γιώργου Πετράκη στάθηκε άτυχο, αφού πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και άξιζε κάτι καλύτερο. Δεν κατάφερε, έτσι, να κάνει ένα ακόμη… βήμα για την κατάκτηση της 4ης θέσης, την οποία διατήρησε, αλλά η Δόξα Δράμας πλησίασε στον ένα βαθμό.

Στο 11’ ο Χαντζίδης σέντραρε και ο Πάνος με κεφαλιά έκανε το 1-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Στο 32’, βέβαια, οι Θεσσαλοί έμειναν με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο, καθώς ο Μάκος αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα.

Στην επανάληψη οι Χανιώτες κυριάρχησαν και ισοφάρισαν στο 52’ με τον Λέο ενώ είχαν αρκετές σημαντικές στιγμές για να προηγηθούν. Κι αφού δεν τα κατάφεραν, η μπάλα τους τιμώρησε στο 84’, καθώς ο Ζιούλης με αυτογκόλ έκανε το 2-1. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Σελινιωτάκης.

Τρίκαλα (Θωμάς Γράφας): Γιδόπουλος, Χιντζίδης, Βέρτζος (64' λ.τρ. Κατσαντώνης), Πάνος, Γκόλιας, Μάκος, Τσιάρας, Ζγκούρη (56' Τόμιτς), Σαχινίδης, Γιαννιτσάνης (90+2' Τουγλής), Τσίπρας.

Α.Ο. Χανιά/Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι (83 Βρεττός), Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου (88' Αποστολίδης), Σελινιωτάκης, Γκίνη, Λεμονής, Χαλκιαδάκης, Ξύδας (77' Σάλιακας), Λέο.

 *Φωτογραφία: sporttrikala.gr

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.