Αυγενάκης για Ιωνικός-Εργοτέλης: «Οι εκθέσεις δεν δείχνουν το παραμικρό!»

14:51 | 25/05/2021

''Δεν υπάρχει επίσημη καταγγελία από την διοίκηση του Εργοτέλη'' είπε μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Αθλητισμού σε συνέντευξη του στο Livetalks και τον Κώστα Μπογδανίδη

Στο περιθώριο της αποκάλυψης του Cretalive.gr για την αξιοποίηση των τεσσάρων θόλων των Νεωρίων όπου θα στεγαστούν αθλήματα όπως σκάκι και μπριτζ, τοξοβολία, πινγκ πονγκ και ξιφασκία, ο Λευτέρης Αυγενάκης φιλοξενήθηκε στο Livetalks και στην εκπομπή του Κώστα Μπογδανίδη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο θέμα των ημερών, αυτό που προέκυψε μετά τον αγώνα Ιωνικός - Εργοτέλης και τις καταγγελίες του Γιώργου Στειακάκη!

O Υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε χαρακτηριστικά: ''Από την πρώτη στιγμή, που έλαβα την επιστολή από την διοίκηση του Εργοτέλη, ότι υπάρχουν υπόνοιες για προβλήματα / εντάσεις αυτομάτως ενημέρωσα την Ελληνική Αστυνομία και την ΔΕΑΒ'', είπε αρχικά ο Λευτέρης Αυγενάκης ενώ συνέχισε: ''Διάβασα και είδα τις ανακοινώσεις, ωστόσο και από τις τρεις εκθέσεις που λάβαμε, από τον παρατηρητή της ΔΕΑΒ, από τον παρατηρητή της Superleague 2 όσο και από τον παρατηρητή της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος ήταν ένας εμπειρότατος, δεν φαίνεται πουθενά μα πουθενά γραμμένο στις εκθέσεις τους το παραμικρό επιλήψιμο στοιχείο''.

Μάλιστα, ο Λευτέρης Αυγενάκης αποκάλυψε ότι έχει ζητήσει από την διοίκηση του Εργοτέλη να προσκομίσουν στη Γ.Γ.Α οποιοδήποτε υλικό υπάρχει και μπορεί να αξιοποιηθεί από τα αντίστοιχα όργανα που διαθέτει το Υπουργείο. Επίσης, αναφέρθηκε στο πλαίσιο του Υπουργείου Αθλητισμού και αυτό του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης γύρω από τα όσα συμβαίνουν στα Ελληνικά γήπεδα και τις αρμοδιότητες.

Τέλος, μίλησε και για το γεγονός ότι η ΠΑΕ Εργοτέλης δεν έχει προβεί σε επίσημη καταγγελία για το γεγονός. Χαρακτηριστικά δήλωσε: ''Δεν έχουμε και επίσημη καταγγελία από την διοίκηση του Εργοτέλη, ούτε η Ελληνική Αστυνομία έχει''.

*ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΟΓΔΑΝΙΔΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παρέμβαση Αυγενάκη μετά τις καταγγελίες Στειακάκη!

Ένσταση και μέχρι τέλους: Να μην αφήσει αναπάντητη την «ντροπή» της Νίκαιας!

Να τον χαίρονται αυτόν τον Ιωνικό που ανέβασαν!

«Σφαγή» του Εργοτέλη - με το «έτσι θέλω» ο Ιωνικός στην Superleague!

Η φάση - σκάνδαλο στη Νίκαια που έκρινε την άνοδο!

Ιωνικός-Εργοτέλης: Οι φάσεις από το «χειρουργείο» στη Νίκαια

Ξέσπασμα Στειακάκη για «μπράβους» και προπηλακισμούς!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.