Αυτά προσφέρει ο ΟΦΗ στον Νέιρα

16:32 | 12/06/2019

Τι θέλει ο Νέιρα, τι δίνει ο ΟΦΗ, ποια η διαφορά και ποιες οι εναλλακτικές λύσεις της κρητικής ΠΑΕ.

Μόνο εύκολη δεν θεωρείται η υπόθεση του Χουάν Νέιρα και τελικά δεν φαίνεται να ολοκληρώνεται σύντομα, εκτός αν κάποια από τις δύο πλευρές αποφασίσει να κάνει το βήμα για τον... γάμο. Κι επειδή ο ΟΦΗ ό,τι ήταν να κάνει το έκανε, το θέμα πλέον περνάει στα... πόδια του ποδοσφαιριστή.

Ο ΟΦΗ, λοιπόν, θέλει να κρατήσει τον Αργεντινό και του το δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Ποιος είναι αυτός; Του προσφέρει κλειστό διετές συμβόλαιο, αλλά η διαφορά έχει να κάνει στο οικονομικό κομμάτι. Του δίνει μεν διετές, αλλά με λιγότερα χρήματα σε σχέση με αυτά που πήρε εφέτος. Ουσιαστικά δηλαδή ισοφαρίζει την προσφορά με το διετές.

Ο παίκτης θέλει να μείνει στον ΟΦΗ, αλλά θέλει αύξηση αποδοχών. Αυτό βέβαια είναι δικαίωμά του, επαγγελματίας είναι και καλά κάνει, αλλά από πλευράς κρητικής ΠΑΕ δεν φαίνεται διάθεση να αλλάξει η πρόταση και να πάει πιο κοντά στα 'θέλω' του Νέιρα. Άρα υπάρχουν ξεκάθαρα δύο δρόμοι: ή ο Νέιρα αποδέχεται την πρόταση ή «κουνάει μαντήλι». Ο ΟΦΗ, πάντως, εξετάζει και κινείται και για άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίες μάλιστα είναι ανεξάρτητες με το συγκεκριμένο θέμα. Με λίγα λόγια, σε περίπτωση «διαζυγίου» ο Όμιλος δεν θα μείνει «ξεκρέμαστος» έχοντας ήδη έτοιμες τις εναλλακτικές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ώρα Νέιρα στον ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.