Αυτή είναι η προτεραιότητα του Καρέλη

SMS
19:20 | 28/04/2019

Ελεύθερος αναμένεται να μείνει το προσεχές καλοκαίρι ο Νίκος Καρέλης, o οποίος φαίνεται πως έχει προτεραιότητα το εξωτερικό.

Ο Κρητικός επιθετικός, ο οποίος αγωνίστηκε δανεικός στον ΠΑΟΚ, δεν θα συνεχίσει στους πρωταθλητές, ενώ ούτε η Γκενκ φαίνεται διατεθειμένη να κάνει χρήση της οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι ελεύθερος να επιλέξει, χωρίς δεσμεύσεις, τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Με τα τωρινά δεδομένα και αν δεν προκύψει κάτι εξαιρετικό από την Ελλάδα, ο Νίκος Καρέλης έχει προτεραιότητα το εξωτερικό. Ήδη έχουν γίνει διάφορες κρούσεις από ομάδες, χωρίς να υπάρχει ακόμα κάτι χειροπιαστό και όταν έρθει η ώρα, αφού πρώτα ξεκαθαριστεί το τοπίο με την Γκενκ, θα γίνουν οι σχετικές συζητήσεις.

Yπάρχει η Ελλάδα στο μυαλό του; Υπάρχει, αλλά όχι σαν προτεραιότητα. Εκτός αν βρει τις ιδανικές συνθήκες και πειστεί από το πλάνο.

Θυμίζουμε, τέλος, ότι ο διεθνής επιθετικός είναι διακαής πόθος του Παναθηναϊκού, αλλά φαίνεται δύσκολο να μπορέσει να καλύψει τα οικονομικά «θέλω», ενώ για την οικονομική κατάσταση του τριφυλλιού ο Καρέλης θεωρείται υπέρβαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι συμβαίνει με τον Νίκο Καρέλη;

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.