Τι συμβαίνει με τον Νίκο Καρέλη;

SMS

O κρητικός επιθετικός αναμένεται να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ με άγνωστο προορισμό - διαβάστε τι αναφέρει το συμβόλαιο του με την Γκένκ

Το προσεχές καλοκαίρι, ο Νίκος Καρέλης αναμένεται να αποχαιρετήσει τον ΠΑΟΚ, καθώς ο ''Δικέφαλος του Βορρά'' δεν θα κάνει χρήση αγοράς του παίκτη, μετά τον ένα χρόνο δανεισμού του. Ο κρητικός επιθετικός δεν ''κούμπωσε'' με τους πρωτοπόρους της Superleague και στο τέλος της σεζόν αναμένεται να αποχωρήσει από την Θεσσαλονίκη.Έως τώρα έχει αγωνιστεί 10 φορές με συνολικά 491 λεπτά συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ενώ σημείωσε 3 γκολ.

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΕΝΚ

Το συμβόλαιο του Καρέλη με την Βέλγικη ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019, με την Γκένκ να έχει το δικαίωμα για να ανανεώσει για ακόμα ένα χρόνο το συμβόλαιο του (2.5 +1). Όμως, όπως αναφέρεται, οι Βέλγοι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουν το +1 και ο Καρέλης πιθανότατα θα πάρει την ελευθέρας. Έτσι, θα έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ

Ξεκάθαρα, η προτεραιότητα του Νίκου Καρέλη είναι να συνεχίσει στο εξωτερικό. Στα 27 του χρόνια, ο ταλαντούχος επιθετικός ψάχνει να βρει ξανά τη φόρμα του μετά τον σοβαρό του τραυματισμό. Οι πιθανότητες να παραμείνει στην Ελλάδα είναι λίγες, με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού παραμένει φιλολογικό ενώ δύσκολο. Εξαιρετικά δύσκολο οι ''πράσινοι'' να καλύψουν τις απαιτήσεις του παίκτη. Ίσως το επόμενο συμβόλαιο του, ο Ηρακλειώτης επιθετικός να το βρει στις Κάτω Χώρες ή ακόμα στη Γερμανία. Αυτό είναι το επικρατέστερο σενάριο, τη δεδομένη στιγμή.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.