Αυτή η μεταγραφή θα «τραβήξει» περισσότερο στον ΟΦΗ

11:05 | 23/06/2019

Η απόκτηση του βασικού φορ δεν αποκλείεται ν’ απασχολήσει για μεγάλο διάστημα τον ΟΦΗ.

Στον Όμιλο το ζητούμενο φυσικά είναι να συμπληρωθεί το ρόστερ το δυνατόν συντομότερο και να υπάρξουν όσο γίνεται λιγότερα κενά στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οι ιθύνοντες του ηρακλειώτικου συλλόγου έχουν «τρέξει» αρκετές μεταγραφικές υποθέσεις και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται ανακοινώσεις. Κάποιες υποθέσεις έχουν, δηλαδή, κλείσει και απλά εκκρεμεί μονάχα η επίσημη ενημέρωση.

Το κομμάτι, βέβαια, που αναμένεται να… τραβήξει αρκετά είναι αυτό της εύρεσης του επιθετικού. Του καθαρόαιμου φορ, που θα προορίζεται για το αρχικό σχήμα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εξτρέμ που θ’ αποκτηθεί, θα έχει τη δυνατότητα να παίξει και ως επιθετικός, ωστόσο δε θα είναι το κλασικό «εννιάρι».

Αυτή τη στιγμή ο μοναδικός διαθέσιμος είναι ο Πέρσον, ο οποίος δεν έχει πείσει, κάτι που σημαίνει ότι είναι απαραίτητη η απόκτηση ακόμη ενός.

Μια από τις κύριες προτεραιότητες φυσικά των «ασπρόμαυρων» είναι ο Γιακουμάκης, όμως είναι δεδομένο ότι θα καθυστερήσει να ξεκαθαρίσει το «τοπίο».

Ο ΟΦΗ έχει κάνει την πρόταση του τόσο στην ΑΕΚ, όσο και στον 25χρονο ποδοσφαιριστή, αλλά τίποτα δεν είναι προς το παρόν σίγουρο.

Ο θηριώδης φορ θα ξεκινήσει την προετοιμασία με την Ένωση και κατά τη διάρκεια της θα γίνει γνωστό αν τον υπολογίζει ο Μιγκέλ Καρντόσο και αν ο «Γιακούμ» μείνει ικανοποιημένος από τον ρόλο που θα του δώσει.

Κάτι ανάλογο φυσικά ισχύει και μπροστά στο ενδεχόμενο να μπει ο Όμιλος στη διαδικασία επαφών με τον Μάνο, ο οποίος έχει ήδη αρχίσει δουλειά με τον Ολυμπιακό, αν και φαίνεται να μην υπολογίζεται από τον Πέδρο Μάρτινς. Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως τέτοιου είδους υποθέσεις είναι χρονοβόρες.

Και επειδή ο ΟΦΗ θέλει να βάλει στο ρόστερ του ένα ικανό γκολτζή, δε θα πρέπει να θεωρηθεί περίεργο αν περιμένει λίγο παραπάνω, προκειμένου να κάνει και την ιδανικότερη επιλογή. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κυριακίδης για το τέρμα

Πιέζουν την UEFA, κορυφώνεται η αγωνία!

Τι γίνεται με τον Φερέιρα, ερωτηματικό με Ποτουρίδη

Τι ισχύει με τα διαρκείας του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.