Αυτό ήταν που «έκαιγε» τον Νιόπλια

ΟΦΗ

Το «οπλοστάσιο» του Νιόπλια γεμίζει, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του «μαρτυρίου» και η... ανάσταση πλησιάζει

Και Βαζ και Καστάνιος και Γκαργκαλατζίδης και Στάρτζεον ακόμα και ο Σηφάκης. Πόσος καιρός πέρασε που ο ΟΦΗ είχε μαζεμένες τόσες πολλές καλές ειδήσεις; Στην προπόνηση της Μ.Τετάρτης τα ευχάριστα νέα ήταν πολλά, μα το κυριότερο είχε να κάνει με την περίπτωση του Χουάν Νέιρα. Αυτή ήταν που «έκαιγε» τον Νίκο Νιόπλια για τη συνέχεια των πλέι άουτ. Ήθελε να έχει και τον Αργεντινό στη διάθεσή του.

Όπως είχαμε γράψει, ο 32χρονος μέσος προοριζόταν για μετά το Πάσχα. Χωρίς βιασύνη, να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε έτσι ώστε όταν φτάσει η κατάλληλη στιγμή να μπει στη δράση και να αποτελέσει ακόμη ένα σημαντικό «όπλο» στη «φαρέτρα» του 56χρονου προπονητή.

Ο Νέιρα είναι καλά και όταν ο Νέιρα είναι καλά -και κάθε παίκτης επιπέδου Νέιρα- τότε όλος ο ποδοσφαιρικός οργανισμός του ΟΦΗ είναι καλά. Και για να φανταστείτε πώς έχουν διαφοροποιηθεί τα δεδομένα, με το άκουσμα της είδησης ότι ο Αργεντινός προπονείται κανονικά πολλοί αναρωτήθηκαν «και πού θα χωρέσει τώρα στην ενδεκάδα»; Καταλαβαίνετε τι σημασία της συγκεκριμένης ερώτησης και πόσο πολύ έχασε ο ΟΦΗ από τα αστέρια του ολόκληρη τη χρονιά.

Ας βγάλουμε από την άκρη τα λάθη των επικεφαλής. Τα είπαμε, τα ξαναείπαμε, τα γνωρίζουν και ίδιοι, έχει καταντήσει κουραστική η επανάληψη. Χρωστάνε έναν απολογισμό προς τον κόσμο, θα τον κάνουν όταν τελειώσει όλο αυτό. Ας δούμε, όμως, το κομμάτι των τραυματισμών και πόσο πολύ άτυχος στάθηκε ο ΟΦΗ με τόσες απώλειες. Αυτή τη στιγμή ο Νέιρα είναι έτοιμος να επανέλθει σε δράση και ο Νιόπλιας πονοκεφαλιάζει ευχάριστα. Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα πονοκεφάλιαζε (και ο Νιόπλιας και ο Σίμος) αν είχε και τον Ναμπί και τον Τσιλιανίδη και όλους όσους έμειναν στα πιτς μη μπορώντας να βοηθήσουν τον ΟΦΗ.

Τώρα ο Όμιλος επιστρέφει σε κανονικότητα, έστω μερική. Έχει λύσεις, έχει παίκτες και κυρίως έχει προσωπικότητες που χρειάζονται τα παιχνίδια όπως αυτά των πλέι άουτ.

Γι' αυτό, άντε να τελειώνει το «μαρτύριο», να τελειώνει με τη Λαμία ο ΟΦΗ, να τελειώνει και με την παραμονή του και να μπει σε τροχιά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν. Κάθε πράγμα, όμως, στον καιρό του. Δύο αγώνες έμειναν, εδώ άντεξαν τόσα και τόσα ολόκληρη τη χρονιά, δεν μπορούν να περιμένουν για δύο ενενηντάλεπτα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δεν κρατιέται ο Νέιρα!

Ξεκουράζεται ο Μεγιάδο, σε φουλ ρυθμούς oι Νέιρα - Καστάνιος


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.