Δεν κρατιέται ο Νέιρα!

ΟΦΗ

Ο 32χρονος μέσος του ΟΦΗ «διψάει» για να επιστρέψει...

Ο Χουάν Νέιρα έχει αποδείξει μέσα στα γήπεδα πόσο σπουδαία μονάδα είναι για τον Όμιλο. Ο λατινοαμερικανός αλλάζει τις ισορροπίες και προσφέρει τρομερή ποιότητα στον ηρακλειώτικο σύλλογο.

Και δεν είναι φυσικά μόνο αυτό... Λόγω καταγωγής και ως γνήσιος Αργεντινός που... σέβεται τον εαυτό του, βγάζει απίστευτη ενέργεια και πάθος στο χορτάρι.

Την τρέχουσα περίοδο, βέβαια, τα πράγματα δεν έχουν κυλήσει και τόσο καλά για τον ίδιο. Όταν αγωνίζεται, βέβαια, φροντίζει να επιβεβαιώνει την κλάση του, ωστόσο είναι αλήθεια πως έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά φέτος από τραυματισμούς, που δεν του έχουν επιτρέψει να δώσει στην ομάδα όσα πραγματικά μπορεί.

Ο έμπειρος χαφ, έτσι, βρίσκεται ξανά σε ανάλογη θέση και αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει ενισχύει το συγκρότημα του Νίκου Νιόπλια στα πλέι άουτ.

Την τελευταία του εμφάνιση την πραγματοποίησε στις 14 Μαρτίου, στο "Βικελίδης", απέναντι στον Άρη, και έκτοτε το όνομα του έχει μπει στο απουσιολόγιο του 56χρονου τεχνικού.

Στον ΟΦΗ δεν πρόκειται να ρισκάρουν τη συμμετοχή του σε καμία περίπτωση, αφού θα χρησιμοποιηθεί μόνο εφόσον είναι απολύτως έτοιμος.

Το γεγονός, βέβαια, πως υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος για το Πάσχα, είναι θετικό για τον Όμιλο, καθώς υπάρχει περισσότερος χρόνος για την πλήρη επάνοδο του στη δράση.

Τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο ως προς την παρουσία του στην αποστολή για τη συνάντηση απέναντι στη Λαμία (08/05), αν και οι οιωνοί είναι θετικοί, καθώς ήδη συμμετέχει σε μέρος του κανονικού προγράμματος.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτόν τον ενάμιση μήνα της απουσίας του ο Νέιρα θυμίζει... θηρίο στο κλουβί. Η επιθυμία του να βοηθήσει τους "ασπρόμαυρους" είναι τεράστια.

Ακόμη και το διάστημα που αισθανόταν ενοχλήσεις, ζητούσε να μπει στη "μάχη" και να παίξει, στοιχείο που αποδεικνύει και το δέσιμο του με τον ΟΦΗ.

Στις προπονήσεις τα δίνει όλα, είναι... τρελαμένος και θέλει όσο τίποτα άλλο να βάλει κι αυτός το λιθαράκι του στην προσπάθεια για τη σωτηρία του.

Δουλεύει αρκετά και κάνει ό.τι περνάει από το χέρι του, προκειμένου, έστω και στο φινάλε της σεζόν, να επανέλθει και να παίξει και πάλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτοί άλλαξαν τον ΟΦΗ στο «Αλκαζάρ»!

Με επιστροφές η προπόνηση της Μ. Τρίτης


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.