Αυτό πόνεσε!

21:28 | 04/11/2018

Ο ΟΦΗ δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του ματς και έμεινε στο 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Όμιλος… δεν ήταν αυτός που έπρεπε και έτσι δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες. Μπορεί να διατήρησε ανέπαφη την εστία του για 3ο σερί παιχνίδι, να έμεινε αήττητος για 4ο «κολλητό» αγώνα, αλλά ο στόχος του σήμερα ήταν μόνο το «τρίποντο». Ο ΟΦΗ δεν ήταν καθόλου ουσιαστικός, ενώ ξέμεινε στο δεύτερο μέρος από ενέργεια και επέτρεψε στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» να κατακτήσει τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα.

Ο Στρέζος υπερασπίστηκε την εστία των γηπεδούχων και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά έπαιξαν οι Αργυρόπουλος, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης και Κοροβέσης. Νάστος και Παπάζογλου ήταν τα δύο αμυντικά χαφ και μπροστά τους κινούταν ο Πλατέλλας. Στις πτέρυγες της επίθεσης έπαιξαν οι Κυριακίδης και Κουτσιανικούλης και στην κορυφή ο Αραβίδης.

Οι γηπεδούχοι φανέρωσαν από νωρίς τις προθέσεις τους. Ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και θέλησαν να πιέσουν τον αντίπαλο από το ξεκίνημα. Πότε από τα άκρα και πότε από τον άξονα δημιουργούσαν τις προϋποθέσεις για να γίνουν επικίνδυνοι. Οι παίκτες του Παπαδόπουλου είχαν, αν μη τι άλλο, σωστή ανάπτυξη, είχαν κλείσει στα καρέ του τον Απόλλωνα, αλλά στην τελική προσπάθεια δεν ήταν τόσο αποτελεσματικοί.

Τα «χλιαρά» σουτ, έτσι, του Κυριακίδη (14’) και του Αραβίδη (30’) και το «ψαλιδάκι» του Κυριακίδη στις καθυστερήσεις ήταν ό,τι σημαντικότερο παρουσίασαν οι «ασπρόμαυροι» στο πρώτο μισό. Το συγκρότημα του Μαντζουράκη, από την άλλη, απείλησε μονάχα στο 31’ με τον Ντούρσο.

Χωρίς ενέργεια…

Το «σκηνικό» δεν ήταν το ίδιο στην επανάληψη. Οι ποδοσφαιριστές του  ΟΦΗ ήταν πιο νευρικοί, έκαναν εύκολα λάθη και η «Ελαφρά Ταξιαρχία» πλησίαζε απειλητικά στην εστία του Στρέζου. Και πάλι, βέβαια, έλειπαν οι εκατέρωθεν μεγάλες φάσεις. Στο 69’, πάντως, ο Απόλλων θα μπορούσε να σκοράρει με τον Μάντζιο. Όσο περνούσαν τα λεπτά, μάλιστα, έδειχνε να… πατάει καλύτερα στο γήπεδο από τον Όμιλο, που ήταν κουρασμένος και χωρίς ενέργεια. Πλην, εξάλλου, της κεφαλιάς του Αραβίδη στο 48’ δεν είχε άλλη αξιόλογη ευκαιρία. Στο 88’ ο Μάντζιος είχε ακόμη μια σπουδαία στιγμή, με τον Στρέζο ν’ αντιδράει ξανά εξαιρετικά.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Κοροβέσης, Νάστος (64’ Βουό), Παπάζογλου, Κυριακίδης, Πλατέλλας, Κουτσιανικούλης (64’ Ντίνας), Αραβίδης (80’ Νέιρα).

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Μαντζουράκης): Χουάντερσον, Στάθης, Κύργιας, Οριουέλα, Γκίνο, Τριάδης (82’ Ακόστα), Ντούρσο (91’ Τζανετόπουλος), Λούκιτς, Μπερντινέλι (61’ Σικαμπάλα), Κονέ, Μάντζιος.

Θυμηθείτε το live του ματς

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.