Αυτό που έχει μείνει στη μέση

08:50 | 22/10/2024

Το στοιχείο που δούλευε ο Δέλλας και πρέπει να συνεχίσει σε αυτό ο Ράσταβατς.

Οκτώ αγώνες, 11 βαθμοί για τον ΟΦΗ, δεν τη λες κακή επίδοση. Ο Όμιλος μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας και τώρα, παρά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και την πτώση στην 7η θέση, η Κρητική ομάδα παραμένει σε επαφή με τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο ΟΦΗ είναι στο -4 από την 4η θέση και στο -3 από την 5η θέση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις πάντα υπάρχει η σκέψη στο μυαλό για τους βαθμούς που έχασες και όχι αυτούς που ήδη έχεις.

Ο ΟΦΗ έχει μία πάρα πολύ καλή επίδοση στα παιχνίδια μακριά από το «Γεντί Κουλέ» (πέρυσι, για παράδειγμα, δεν έκανε διπλό και φέτος μετράει ήδη δύο), αλλά το «αγκάθι» παραμένει η έδρα του. Σε 4 αγώνες ο Όμιλος έχει μόλις μία νίκη, αυτή με τον Άρη. Μετράει δύο ήττες, από Παναιτωλικό και Παναθηναϊκό και μία ισοπαλία με τον Ατρόμητο.

Η αχίλλειος πτέρνα παραμένει το ίδιο του το «σπίτι», κάτι φυσικά που είχε τονίσει πολλές φορές ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος ήθελε να επαναφέρει το «Γεντί Κουλέ» στην κανονικότητά του. Σε αυτό πρέπει να πατήσει και ο Μίλαν Ράσταβατς και να δουλέψει ώστε η έδρα της ομάδας να γίνει, κατά το δημοσιογραφικό κλισέ, ο 12ος παίκτης. Αυτό αν αλλάξει ο ΟΦΗ θα έχει ένα σημαντικό προβάδισμα στη βαθμολογία, αλλά και ένα μεγάλο πλεονέκτημα και στο κύπελλο που παραμένει ένας βασικός στόχος, ειδικά μετά την κλήρωση και το «μονοπάτι» που προέκυψε μέχρι τον τελικό. Ειρήσθω εν παρόδω στο κύπελλο ο ΟΦΗ μετράει φέτος στην έδρα του μία νίκη και μάλιστα με ανατροπή, αυτή με τον Παναιτωλικό στην προηγούμενη φάση.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.